FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu i-a fost uitat trecutul! Gestul trecut neobservat la FCSB - Viitorul! Fanii "au luat foc": "Vom avea o discuție cu el!"

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 10:30

Titularizat în premieră de Nicolae Dică în Liga 1, Cristi Bălgrădean n-a reușit să închidă poarta FCSB-ului în meciul câștigat cu Viitorul, scor 2-1. A fost prima reprezentație a lui Bălgrădean în fața propriei galerii. 

Trecut și pe la Dinamo, "Pufi" a făcut la final un gest pe care puțină lume l-a observat. Chemat de Peluza Roș Albastră pentru "botez", portarul a refuzat vehement acest lucru.

Ca și în cazul lui Cătălin Golofca, Cristi Bălgrădean ar fi fost chemat să sărute emblema roș-albaștrilor și, cel mai probabil, să cânte împotriva marii rivale. Numai că ultrașii nu l-au uitat. 

După ce au postat un mesaj pe Facebook, în care i-au amintit portarului că la următorul meci pe teren propriu suporterii vor fi tot în peluză și probabil îl vor aștepta, aceștia au acceptat să ofere o primă reacție pentru GSP. 

"Deocamdată așteptăm să avem o discuție cu el, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Duminică, la Cluj, vom vedea rezultatul", au spus ultrașii FCSB-ului pentru GSP.RO. 

Nici Bicfalvi n-a vrut 

După un meci Dinamo - FCSB, disputat în martie 2016, Eric Bicfalvi, care doar ce revenise în România, însă nu la FCSB, ci la marea rivală, a fost chemat de galerie pentru a-i înjura pe adversari.

Chemat în fața Peluzei Cătălin Hîldan, Eric le-a transmis ultrașilor că nu are de gând să facă acest gest: "Nu pot, sincer nu pot!".  Mai mult, acesta le-a răspuns la salut fanilor FCSB-ului care au venit la acel meci. 

"Nu e normal să înjuri în general, darămite clubul la care ai jucat 5 ani. Am prieteni steliști, o bună parte a familiei mele ține cu Steaua, ar fi însemnat să-i înjur și pe ei. E ca și cum ești cu o femeie, te desparți de ea, după care te apuci s-o înjuri și s-o vorbești de rău!", și-a explicat Bicfalvi gestul atunci. 

E prietenul steliștilor :) 

Fostul portar al lui Dinamo s-a remarcat prin reflexele sale, dar și prin gafele făcute de-a lungul anilor, mai ales contra echipei roș-albastre. În cele 16 meciuri jucate contra FCSB-ului, în Liga 1, Bălgrădean a primit nu mai puțin de 27 de goluri!

De asemenea, în derby-urile Dinamo - FCSB, Cristi este portarul cu cea mai mare medie de goluri încasate, 19 în 9 meciuri! În sezonul 2013-2014, în semifinalele Cupei României, goalkeeper-ul a încasat 5 goluri într-un FCSB - Dinamo 5-2.

21%este procentajul punctelor obținute de echipele lui Bălgrădean în meciurile în care a apărat contra steliștilor

110 meciuri 
a adunat Cristi Bălgrădean la Dinamo în 3 ani și jumătate în care a îmbrăcat tricoul rivalei 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
its1134
its1134  •  14 Martie 2018, 20:12

Să pupe stema.. să înjure rivala... bă treziți-vă.. aveți 10 ani? Ultrași, auzi la ei. Mergeți fraților la un târg de job-uri.. ce penibili sunteți. Toți, de la oricare echipă. Get a *** life.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

107655353408161
Nicusor Potop  •  14 Martie 2018, 17:15

Ultrasii lui fcsb

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  14 Martie 2018, 13:37
Postat de rjka pe 14 Martie 2018, 12:15

Care ultras ca deja după articolu asta ciobanul le-a transmis ca ai mănâncă dacă mai aude chesti d-astea o sa vedeți ca la următorul meci pe care clona fc fcsb 2003 SRL o să-l joace nu-l mai cheamă nimeni pe balgradean aia care au rămas in peluza n-au nici o treaba cu ultraseria sau ceva de genul sunt niște copii care nu știu ce înseamnă sa fi suporter.

In schimb, tu, dupa cum scrii de agramat sigur esti un "ultras" adevarat! Unul din ala din cauza caruia terenul era suspendat, si asta dupa ce primise si bilet gratuity tocmai de la gigi pe care il blameaza acum (*** ati fugit ca potarnichile). Sau esti cumva celebrul Tweety fara lant la purtator?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează