FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Nu mai are chef de muncă? Dezvăluiri incredibile despre Reghecampf: "Sunt zile în care antrenamentul e condus doar de un secund"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 09:29

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor informaţii conform cărora actualul tehnician nu şi-ar face apariţia la unele şedinţe de pregătire ale roş-albaştrilor.

"Sunt zile în care antrenamentul e condus doar de unul dintre secunzi, Toni Petrea", sună dezvăluirile unor oameni importanţi din fotbalul românesc, care au conexiuni la actuala formaţie a Stelei.

Aceste dezvăluiri vin după ce mai mulți elevi ai lui Laurențiu Reghecampf s-au plâns de modul în care se antrenează zi de zi și îl acuză pe antrenorul roș-albaștrilor: "Între meciuri ajungem să și uităm că suntem fotbaliști."

Citește în Gazeta Sporturilor de astăzi și în ediția tipărită mai multe dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în interiorul Stelei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Decembrie 2016, 11:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  02 Decembrie 2016, 11:16

Pai e cel mai bun, frumos, deștept, savant și fussbllgot mi se pare normal

steaua.rusinea.europei
steaua.rusinea.europei  •  02 Decembrie 2016, 11:11
Postat de bakunin pe 02 Decembrie 2016, 10:42

Tu cate postari normale ai, de cand ai aparut pe gsp?

***:))))) de ce vorbesti de normalitate?:))))) nebraska are comentarii obiective,spre deosebire de tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close