FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV "Nu mai vorbesc cu Gigi de 3 luni" » Mărturisire în premieră făcută de Duckadam: "Gestul lui nu mi-a căzut deloc bine"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 15:38

Într-un interviu acordat ediției de azi a Gazetei Sporturilor, Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultimul timp și spune că nu a mai discutat cu Gigi Becali.

"Anul trecut, în 2016, apartamentul în care stăteam a fost scos la licitație. Neavând o parte importantă din bani, am mers la Palat și l-am rugat pe domnul Becali să mă împrumute cu 35.000 de euro pentru o lună sau două, până reușesc să vând apartamentul din Arad. La discuție a fost prezent și primarul din Bușteni, și spun asta ca să nu creadă că inventez eu lucrurile.

Domnul Becali mi-a spus în față că odată cu ieșirea din pușcărie s-a jurat că nu mai dă bani cu împrumut, nimănui. I-am răspuns că am înțeles, nu m-am supărat și am plecat, dar nici bine nu mi-a căzut.

Dumnezeu a făcut ca după doar două zile să-mi vând apartamentul din Arad și să pot participa la licitație, din păcate fără nicio șansă! Totuși, am dat acest exemplu să se vadă că nu sunt nici avocatul domnului Becali, cu care n-am mai vorbit în ultimele trei luni", a mărturisit Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.

Cum a pierdut apartamentul la licitație

În ultimii ani, Duckadam a stat într-o locuință dintr-un bloc aflat lângă Arcul de Triumf.

"Apartamentul l-am pierdut la licitație. Îl primisem de la Ponta, aparținea celor de la RAPPS, aveam de gând să-l cumpăr. Am plăti chirie la el de m-a uscat. Și-mi zisese cineva că o să-l iau sigur că nu o să vină nimeni la lictiație. Mai erau încă două apartamente la licitație. La primele două nu s-a prezentant nimeni, la mine au venit 11 persoane! 160.000 de euro a costat, de unde să am eu atâția bani? L-am pierdut", a declarat fostul mare portar

Interviul integral, de 3 pagini, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală, de unde puteți ce mesaj incredibil i-a trasmis Florin Talpan, juristul CSA, lui Duckadam.

Citește și: EXCLUSIV Război total la Steaua '86! Duckadam face declarații incendiare în Gazetă: "Pițurcă nu vine dintr-un motiv incredibil la petrecerea de 7 mai! Mi se pare josnic ce face cu Steaua Armatei"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
100000879864682
Rus Victor  •  17 Ianuarie 2017, 07:54

Rau ai ajuns *** MUT pentru o coaja de pita aruncata de CIOBANUL PUSCARIES ajungi sa te urasca toti fosti tai colegi.Cat de TOLOMAC esti de nu intelegi .JIJI oieru nu are nici un act semnat de CSA si nu a platit nici un ban la CSA deci ,E FURATA.Aud tot timpul ,,,,niste ,,,,,,ei unde au jucat ?//La STEAUA ati jucat ,.Un trabant furat acu 14 ani e tot masina ta si tot TRABANT se numeste atat ca a fost furat de un ciban,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  16 Ianuarie 2017, 23:52

Intrebarea este cum si cu ce drept i-a dat Ponta un apartament din fondul RAPPS. Ce functie mareata a detinut makadam in romanika? El zice ca a platit de la uscat. Asta inseamna ca jiji l-a platit regeste, de si-a permis makadam sa plateasca cat sa-l usuce. Acum in cardasie cu hartiadesportaluijiji arunca dume ca nu a mai vorbit cu stapanullui.de 3 luni.

titiduru22
titiduru22  •  16 Ianuarie 2017, 22:54
Postat de a.c.a.b_st pe 16 Ianuarie 2017, 15:55

Ți-a trebuit ție Miticia...na, taci și rabdă. :))...totuși, cu câți mărunți te plătește ciobi, de nu-ți permiți un apartament acolo, după ani buni la club ?

In America munca era grea .

Vezi toate comentariile (36)
Comentează