FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

EXCLUSIV O singură echipă din România, cap de serie la startul cupelor europene! Program + Posibili adversari pentru cele 5 cluburi + Cât de jos s-a prăbușit Dinamo în clasamentul coeficienților

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

Gazeta Sporturilor de luni prezintă tabloul complet al participării echipelor românești în cupele europene, ediția 2017-2018. 

Citește toate detaliile în ediția tipărită, disponibilă din zori la chioșcurile de presă. Ziarul e disponibil și online, în platforma digitală - AICI

# Aventura echipelor românești va începe pe 13 iulie, cu turul 2 în Europa League, unde va juca Astra, singura echipă ce va avea statut de cap de serie. Atât în turul 2 preliminar, cât și în următorul, are șanse chiar și în play-off!

# În ciuda faptului că vor fi în Champions League și nici nu sunt în urna favoritelor, FCSB și Viitorul vor avea parte de misiuni mai ușoare decât Dinamo și CS U Craiova. Pe aceste două echipe le așteaptă o misiune aproape imposibilă. Ar trebui să treacă două “duble” până la faza grupelor, iar printre adversare se numără nume mari și chiar foarte mari.

# Din cauza absenței lungi din Europa, Dinamo s-a prăbușit în topul coeficienţilor europeni. "Câinii" au ajuns tocmai pe locul 217!

Citește în Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI) toate detaliile despre adversarii și programul echipelor românești în cupele europene. 

Tot azi exclusiv print: 

» Scandal de ultimă oră la FCSB: finul lui Reghe a fugit cu banii?!

» Avem raportul Penitenciarului de la Poarta Albă în cazul lui Gigi Becali: "A beneficiat ilegal de recompense și are dificultăţi de exprimare!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (97)
deny74
deny74  •  29 Mai 2017, 21:11
Postat de John Milne pe 29 Mai 2017, 14:48

locul 218.....nici hhategan nu-i poate salva . Rusinea Europei...

Ma mir ca-ti pui la treaba aia 2 neuroni,unul pt. deschis gura si altul pt. inchis gura.Daca stii ca-ti face rau sa gandesti de ce te mai chinui sa articulezi 3 prostii.Tu erai cu stelutele parca ca aia de clasa 1 care fac bastonase.

fangigi
fangigi  •  29 Mai 2017, 18:59
Postat de daweroirl pe 29 Mai 2017, 10:33

Si Arsenal a luat 7 si nu plânge nimeni...

Tot 7 v-a dat si voua insolventul Negoita in dubla din cupa! Cu jucatori adusi gratis si salarii de max 4-5000!:)))

ukey
ukey  •  29 Mai 2017, 17:46

Daca FCSB are bafta la TAS si e proclamata campioana, eu zic ca, in editia viitoare a Ligii, toate echipele sa-i dea meciul prin neprezentare. Astfel, sigur va iesi campiona. Oricum, tot aici se va ajunge. Ce sa ne mai complicam atat ! Becali se va ruga sa joace si cineva cu el ! Va dati seama ce va fi ? Si tot asa, an de an ... FCSB campioana pe viata !

Vezi toate comentariile (97)
Comentează