FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV O vicecampioană din Europa, pe urmele unui fotbalist al lui CS U

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 15:36

Formația la care evoluează Alexandru Mățel, Dinamo Zagreb, l-a dorit în ultimele luni pe Constantin Budescu, dar jucătorul pare să prefere transferul la Steaua în locul unei noi experiențe externe, iar croații s-au orientat acum către un alt internațional român.

Este vorba despre Alex Băluță, pe care vicecampioana Croației l-a monitorizat deja în ultima parte a sezonului. Mijlocașul de 23 de ani, care și-ar dori să plece peste hotare în acest mercato, mai are însă contract pe 4 ani cu clubul din Bănie.

Universitatea vrea să-l păstreze însă pe Băluță pentru partidele din cupele europene și, în funcție de traseul continental, să ia apoi o decizie cu privire la viitorul fotbalistului.

Acesta ar putea debuta în zilele următoare la prima reprezentativă, fiind convocat de Daum pentru dubla "tricolorilor" cu Polonia (10 iunie) și Chile (13 iunie).

800.000 €e cota de piață a lui Băluță pe site-ul transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ipsilante
ipsilante  •  06 Iunie 2017, 12:05

Baluta ramane la Craiova. Nu va pleca in acest an decat daca suma de transfer va fi de nerefuzat. Eu sper sa joace inca un sezon la Stiinta unde este al doilea capitan dupa Ivan. In alta ordine de idei, pentru BLATUL de aseara, Chiajna si Voluntari TREBUIE RETROGRADTE! Lui Niculescu SA I SE RETRAGA LICENTA de antrenor si sa i se faca plangere penala! Asta daca mai exista JUSTITIE in aceasta tara. FORZA STIINTA!

936901769693416
Predan Mihai  •  05 Iunie 2017, 21:02

Comitetul lui kar-baro,trebuia sa fi luat act de blatul de asearad intre chiajna si volunteri si sa fie excluse

936901769693416
Predan Mihai  •  05 Iunie 2017, 20:53

Nu cred ca Budescu merge in liga a 4-a la steaua!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează