FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ordinul lui Contra după scandalurile de la Dinamo: "Gata, s-a terminat joaca"

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2017 09:00

Contra vrea să lege următoarele 5 meciuri cu rezultate pozitive, pentru a dezamorsa situația tensionată de la Dinamo. Programul e de partea ”câinilor”, singurul adversar considerat dificil fiind Craiova.

Situația în Ștefan cel Mare este extrem de apăsată. Înfrângerile cu Botoșani, CFR și Poli Iași l-au făcut pe Cosmin Contra să taie în carne vie, în speranța că va redresa corabia.

Astfel, prietenul antrenorului, Juan Albin, a fost dat afară pentru că a lipsit de la un antrenament, iar "Guriță" le-a ținut o ședință jucătorilor în care le-a transmis: "Gata! S-a terminat joaca, nu mai fac concesii pentru nimeni! Cum a plecat Albin vor mai pleca și cei care nu vor performanță. Vreau să conștientizați că sunteți buni și că nu acesta e nivelul nostru. În următoarele cinci jocuri trebuie să urcăm serios în clasament, așa că nu mai accept niciun pas greșit! Vreau victorii legate, să văd că sunteți constanți", le-a transmis Contra jucătorilor, conform surselor GSP.

Au program ușor

Pe ce se bazează antrenorul de 41 de ani? Programul imediat al "câinilor" nu arată deloc rău! Următoarele cinci partide sunt cu Sepsi, Voluntari, Timișoara, Craiova și Chiajna. Cel puțin la nivel teoretic, Dinamo are avea un meci greu doar cu oltenii lui Mangia. Dar nici "leii" nu au excelat în acest start de sezon, mai ales când au întâlnit echipe cu nume precum FCSB sau Astra, reușind doar remize. Iar victoriile adunate au fost mai mereu la limită. 

8-5 este golaverajul lui Dinamo în acest sezon de Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
1616804465236003
Gabriel Predut  •  19 August 2017, 00:52

îmi vine să râd, ce mare echipă este dinamo la ora actuală?

787289904705560
Constantin Andrei  •  18 August 2017, 19:42

mai risule ai uitat ce faceai cind ereai jucator. ti sau iertat si tie cam multe. acum faci pe zmeul. *** afara. antrenori sint pe toate drumurile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  18 August 2017, 17:09
Postat de andrei.f pe 18 August 2017, 11:12

Guriţă, mai bine pregăteşte-ţi fustiţa !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează