FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Pandurii a parafat al cincilea transfer al iernii » UPDATE A semnat contractul pe un an și jumătate!

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 19:08

 

update 11 februarie, 18:00

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Gordan Bunoza, a semnat contractul cu Pandurii Tg. Jiu! Înțelegerea este valabilă pentru un an și jumătate. "Sîntem foarte fericiți că am reușit să-l transferăm pe Gordan. Un fundaș care ne va ajuta foarte mult și cu care sper să ne îndeplinim toate obiectivele. Acesta va intra imediat în programul de pregătire al echipei! Am adus la Pandurii cinci jucători importanți", a declarat Narcis Răducan în exclusivitate pentru GSP.ro.

(Știrea inițială de ieri)

Transferurile în Liga 1 nu se opresc! Într-o perioadă de mercato fără precedent în fotbalul românesc, Pandurii este la un pas să mai bifeze un transfer chiar astăzi.

Sursele GSP au dezvăluit că, în aceste momente, Gordan Bunoza negociază trecerea la Pandurii Tg. Jiu! Jucătorul bosniac născut pe 5 februarie 1988 a ajuns încă de aseară la Tîrgu Jiu, iar astăzi sînt șanse mari ca acesta să parafeze contractul cu echipa lui Edward Iordănescu.

"Jucătorul negociază în aceste momente cu președintele Narcis Răducan, discuțiile purtîndu-se în Tg. Jiu. Părțile discută despre contract, iar astăzi sînt șanse mari ca cele două părți să bată palma în privința contractului", spun sursele GSP.RO.

În acest moment, jucătorul este cotat la 500.000 de euro conform site-ului de specialitate transfermakt.de. În vîrstă de 27 de ani, Gordan Bunoza și-a început cariera la Austria Lustenau (Austria) și a mai evoluat pentru Hrvatski Dragovoljac, Karlovac (ambele din Croația), Wisla Cracovia (Polonia) și Pescara (Italia).

Gordan Bunoza a cîștigat titlul de campion în Polonia cu Wisla Cracovia în sezonul 2010-2011. În urmă cu un an, fundașul central a semnat cu Dinamo București, Daniel Stanciu avînd numai cuvinte de laudă pentru noua achiziție a "cîinilor":

"Bunoza este fundaș central puternic, de picior stîng, cu foarte multe meciuri în prima ligă a Poloniei la o echipă de top, Wisla Cracovia. Am ajuns la un acord cu Pescara pentru împrumutul pînă în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon".

Fundașul central bosniac a evoluat integralist în 16 partide ale sezonului trecut pentru ”cîini”, marcînd și un gol contra Viitorului într-un meci cîștigat de Dinamo, scor 2-0. După doar 6 luni petrecute în "Ștefan cel Mare", oficialii dinamoviști nu i-au mai prelungit contractul acestuia și s-a întors la Pescara.

În acest moment, fundașul central este liber de contract, iar sursele ziarului susțin că acesta are șanse mari să semneze cu Pandurii. Pînă în acest moment, Narcis Răducan a negociat și a reușit să aducă la Pandurii patru jucători: Acsinte (Botoșani), Ropotan (Petrolul), Răuță (Mioveni), Antal (Hapoel Tel Aviv).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
foxy
foxy  •  12 Februarie 2016, 12:47
Postat de zidane92 pe 11 Februarie 2016, 19:29

VREAU O ANCHETA SERIOASA LA PANDURII, DE UNDE ARE PANDURII BANI SA ADUCA ASEMENEA JUCATORI : BUNOZA,NISTOR,RADUT,HORA,SAPUNARU,ANTAL, AU CEL MAI BUN 11 DIN CAMPIONAT, PACAT CA NU AU ANTRENOR, CU REDNIC IN LOC DE EDI ASTIA DEFILAU IN LIGA1, DE UNDE SUNT BANII LA PANDURII? PATRON NU AU? PRIMARIA TG JIU NU? CUMVA DIN BANII PUBLICI DE LA CEO OLTENIA INSTITUTIE PE PIERDERE?

Cu bani prietene,cu bani,aici sunt bani... Nu ca in alti ani,dar sunt si vor fii,ptr ca multi ca tine fac...`clik` si aprind veioza si aia merge cu energie electrica care se produce aici...lamurit?

580070908810464
Bogdan Emil Pana  •  11 Februarie 2016, 22:58

Salutare dragi dinamoviști!Intervin și eu mai târziu ,va stimez pe toți,îmi plac comentariile voastre și vreau să va spun ca l- am urmărit pe Bunoza ,mi- a plăcut cel mai mult fizicul lui ,pasele lui precise ,ieșea frumos cu mingea la picior din careu în față dar era cam lent ,în regim de viteză era depășit,acum Rednic nuai avea timp sa- l pregătească ,dar în principiu bun fundas

zecs93
zecs93  •  11 Februarie 2016, 22:56
Postat de zidane92 pe 11 Februarie 2016, 20:37

Pe Bunoza il puteam lua, pandurii nu poate da mai mult de 10 mii salariu, problema e ca Dinamo are un cuplu de stoperi batut in cuie marc-mevjla iar bunoza nu avea unde juca, pe stanga e filip, intelegi deci 3 titulari batuti in cuie si nu avea rost sa strici ceva ce a mers, plus ca in centru e puljic care a fost cu mircea la gent, il stie, e omul lui si il vrea si pe mai departe din vara incolo, omu trebuie sa intre si el sa il vedem daca merita 150k ca sa ramana!

da amigo stiu dar bunoza ar fi venit strict pentru postu de fundas stanga unde il avem doar pe filip iar filip e cam infumurat in ultima vreme si iar prinde bine putin banca de rezerve sau cel mai bine sa urce ca mijlocas !!! Ca fundas e parnaie iar o defensiva cu Cerniauskas-Hanca-Marc-Mevlja-Bunoza ar fi fost cea mai buna din Romania, uitate la perioada cand a jucat bunoza in polonia la krakovia, a fost doar fundas stanga si a fost cel mai bun !!!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează