FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PANDURII, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Pandurii se pregătește de un meci capital, dar are probleme! Decizia impresionantă luată de jucători

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 14:02

Pandurii va juca duminică, de la ora 21:00, în ultima etapă din play-out, contra celor de la FC Botoșani, și are nevoie de victorie pentru a rămâne în Liga 1.

Pentru a ajunge la Botoșani, jucătorii de la Pandurii vor avea de tras tare. Aceștia vor pleca azi de la Târgu-Jiu spre București, cu autocarul, iar duminică vor lua avionul spre Iași.

Jucătorii au decis să își plătească singuri biletele de avion pe ruta București - Iași pentru a fi cât mai odihniți la meciul cu Botoșani.  La Iași, jucătorii vor fi așteptați de autocarul echipei, care îi va duce la Botoșani.

"Cei din conducere au asigurat toate condițiile. Nu putem să îi blamăm. Dorința jucătorilor a fost aceea de merge cu avionul pentru a fi cât mai proaspeți la ora meciului capital pentru istoria acestui club. Asta arată voința și caracterul jucătorilor", a spus Flavius Stoican pentru GSP.RO.

  • FC Botoșani - Pandurii se joacă duminică, 4 iunie, de la 21:00. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
161053564336204
Petre Petre  •  01 Iunie 2017, 15:10

Meciurile sa inceapa la ora 18 sa poata juca acasa si Voluntariul nu la Pitesti unde SIGUR va pierde meciul din cauza "oboselii" !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează