FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Patronul echipei a decis ca doi jucători să fie excluși din lot înaintea unui meci care poate fi decisiv! "Mergem să jucăm cu juniorii!"

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2016 13:50

Luni seară de la ora 20:30, CSU Craiova merge la Botoșani pentru meciul din cadrul etapei a 11-a din play-out-ul Ligii 1.

Sursele Gazetei au dezvăluit că patronul Mihai Rotaru a luat decizia în această dimineață ca jucătorii Andrei Hergheligiu și Alexandru Mateiu să nu facă parte din lotul echipei pentru acest meci, fiind excluși din lot!

Motivul? Aceștia nu au fost de acord cu diminuarea contractelor, iar patronul i-a comunicat decizia antrenorului Daniel Mogoșanu, cel care i-a anunțat și pe cei doi jucători.

Mai mult, Rotaru i-a transmis antrenorului și celor din staff-ul tehnic al echipei ca la Botoșani să facă deplasarea mai mulți juniori din cadrul echipei!

Daniel Mogoșanu a vorbit despre probleme din lot: "Îmi doresc să fim puternici și să ne batem pentru puncte. Asta, în ciuda problemelor de lot cu care ne confruntăm. Nu-l vom avea la dispoziție pe Iliev, care are o infecție la măsea, l-am pierdut și pe Dumitraș, care acuză o leziune musculară, iar situația lui Acka, fotbalist aflat în perioada de recuperare, o voi analiza împreună cu staff-ul medical. Sunt sigur că vom găsi o soluție de fundaș central, iar la ora jocului vom alinia un 11 competitiv. Pentru că suntem obligați să câștigăm dacă ne dorim să câștigăm play-out-ul".

"FC Botoșani este de un adversar de un alt calibru, dar avem cel mai rapid atac din țară. Ivan, Nuno Rocha și Băluță pot, în viteză, să desfacă orice apărare. Important este să avem aceeași atitudine și abordare ofensivă, să avem posesie și putem mări seria de meciuri fără înfrângere"
Bogdan Vătăjelu, fundaș CSU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
934342349971214
Nakky Redbook  •  14 Mai 2016, 20:26

vor sal ia pe iordanescu ..edy nu ar sta un minut daca sar baga rotaru la echipa..vai de ei

198939213804366
Adrian Addryano  •  14 Mai 2016, 16:56

Curînd o să vină şi depunctarea acestor inventaţi pentru datoria pe care ăştia o au la Sporting Piteşti!!!!!!!!!!Iar în curînd desfiinţarea acestei slehte fără suporteri!!!!!!!!!!Mulţumim DNA!!!!!!!!!!

valu4ever
valu4ever  •  14 Mai 2016, 15:56

mateiu si herghelegiu un meci nu au facut de doamne-ajuta,mai fac si mofturi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează