FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE

EXCLUSIV Pe ce arenă vor șefii de la Sepsi Sf. Gheorghe să joace echipa: "Vom face investiții de 10-15.000 de euro"

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 16:49

Nou-promovată în Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe caută stadion pentru a disputa meciurile de pe teren propriu. 

Laszlo Dioszegi, patronul echipei, a anunțat că formația din Sf. Gheorghe vrea să dispute meciurile pe stadionul de la Brașov, urmând să facă anumite investiții ca arena să poată fi omologată.

"Prima opțiune pentru stadion e Brașovul, în acest moment. Am fost acolo să vedem exact despre ce este vorba, suntem optimiști că lucrurile se vor rezolva. Ar trebui să facem investiții minime, undeva spre 10-15.000 de euro, pentru a aduce arena la standarde de omologare.

Ar fi nevoie să umblăm un pic la vestiare, de exemplu, să le văruim, să le modernizăm un pic. Ne-am bucura dacă vom reuși să finalizăm varianta cu Brașovul. Am fi mai aproape de Sf. Gheorghe și sunt sigur că și cei de la Brașov ar fi încântați să jucăm acolo, fiindcă ne-am ocupa inclusiv de starea gazonului.

Dacă nu vom reuși totuși să rezolvăm cu Brașovul, vom merge la Tg. Mureș. Cel târziu până miercuri vom avea răspunsul la acest subiect", a spus Laszlo Dioszegi pentru GSP.RO.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
1005375666178007
Jozsef Bán  •  24 Iunie 2017, 16:59

ORBÁN VIKTOR o vá vá facá si vouá stedion a SF.GHG.IN UNGARIA NU MAI ARE UNDE SÁ FACÁ...fotbalul din Ungaria ie sub curul broastelor cestoase...asa cá aveti rábdare ie chestie de timp...cát despre situatia din spitalele Unguresti....mai bine nu vorbim...

905558376185770
Neagoe Dan  •  23 Iunie 2017, 18:44

poate la budapesta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează