FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Petrolul se transformă în colonie dinamovistă! Încă un "cîine" e dorit la Ploiești

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 17:30

După ce au fost înregimentaţi, sub formă de împrumut, Bogdan Gavrilă şi Iustin Popescu, a venit rîndul unui alt tânăr fotbalist de la Dinamo să plece către Ploieşti.

Ionuţ Şerban nu mai intră în planurile lui Mircea Rednic şi este considerat o soluţie viabilă pentru compartimentul median de la formaţia antrenată de Constantin Schumacher.

Faţă de ceilalţi doi dinamovişti sosiţi la Ploieşti, închizătorul de 20 de ani are şi atuul că este prahovean, acesta locuind la cîţiva kilometri de  Petrolul

Șerban este din 2013 la Dinamo și a strîns 36 de meciuri pentru echipa din "Groapă", dar a reușit un singur gol. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2016, 00:21

serban sa ne lase, e doar de implutura in lot, duca-se, la fel sper sa plece si matei cat de curand, iar gavrila si popescu sa ramana definitiv daca se poate la petrolul..........sper ca acuma daca le-am dat celor de la petrolul 4 jucatori si anume gavrila,serban,popescu si vaduva sa ni-l dea si ei pe zoubir, schimb-pe schimb definitive transferurile !!!

zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2016, 00:19
Postat de khal_37 pe 30 Ianuarie 2016, 19:22

Un nou satelit ingroasa randurile militienilor securisti....totul sau nimic.

cum faceti voi cu voluntari de le umpleti lotu de refuzati ??? ca are nevoie mitica de ajutor de la jiji !!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Ianuarie 2016, 22:01

bolovanilor, ionut serban este produsul petrolului, acolo a fost junior. nici gavrila n'a fost junior la dinamo. ba, mai mult, la dinamo mai este un fost petrolist, format la ploiesti, lazar. azi v'ati pus pe petrolul. nu e nicio amenitare pt. dinamo, steaual lasati'i in pace...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează