FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Piedică în planul lui Becali? Patronul FCSB a anunțat un nou transfer! Răspunsul clubului a venit: "Am analizat atent ofertele"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 11:21

Gigi Becali a anunțat un transfer surpriză la FCSB în această iarnă, iar jucătorul la care s-a referit patronul vicecampioanei este Mihai Roman. Totuși, conducerea celor de la Botoșani intenționează să analizeze atent ofertele înainte de a-l lăsa pe mijlocașul de 33 de ani să plece.

Cornel Șfaițer, președintele onorific de la FC Botoșani susține că echipa nu va renunța atât de ușor la fotbaliști, mai ales în condițiile în care moldovenii au șanse foarte mari de a intra în play-off.

"Știți cum e domnul Becali, am urmărit și noi ce a zis. Dar de aici până la un transfer al lui Roman e mult. Pentru noi mai sunt 3 meciuri, toate foarte importante, e inutil să discutăm despre transferuri. Nu vrem să destabilizăm echipa, mai ales că un meci este chiar cu Steaua.

La Botoșani toți jucătorii sunt de vânzare, dar nu oricum. Ați văzut că mereu am analizat atent ofertele și chiar am refuzat dacă nu au fost pe placul nostru. Haideți să discutăm după 15 decembrie, să treacă aceste jocuri importante.

Noi suntem o echipă solidă, care are mari șanse la play-off. Nu putem lăsa jucătorii să plece așa ușor", a declarat oficialul celor de la Botoșani pentru GSP. 

300.000 €e cota la care Roman e evaluat acum pe transfermarkt.de

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
915130541905898
Gabi Simon  •  02 Decembrie 2017, 19:26

D-le Sfaiter sa va uitati mai atent la Becali ca omul asta cind are de jucat cu o echipa in perioada imediata el mereu vine cu o oferta de a cumpara un jucator de la echipa adversa asta pentru a aduce un pic da haos ,va el se crede a tot puternicul in fotbalul romanesc, asa ca parerea mea este sa incercati sa nu mai intrati cu el in discutii sau sa il laudati ca el e cel mai nobil om si facator de bine pentru toata lumea ,ca nu e deloc asa.

1425838917717550
John Milne  •  02 Decembrie 2017, 18:26
Postat de John Milne pe 02 Decembrie 2017, 18:24

"Victoria Bucureşti şi Flacăra Moreni au fost făcute la ideea lui Tudor Postelnicu (n.r. - comandantul Securităţii şi, apoi, ministru de interne până în 1989). El a vrut să facă echipe care să fie adversare ale Stelei", Ion Coman, general, fost comandant la Steaua.

Fapte, documente şi mărturii ale martorilor atestă că echipa cea mai influentă din istoria fotbalului românesc a fost Dinamo Bucureşti. Gruparea Ministerului de Interne, înfiinţată oficial în 1948 de agenţii sovietici pentru a copia formaţia similară de la Moscova, s-a folosit de forţa aparatului poliţienesc (inclusiv a Securităţii) ca să cuprindă, asemenea unei caracatiţe, întreaga Românie. În episodul de astăzi din "Blaturile fotbalului românesc" vă vom prezenta ascensiunea roş-albilor, felul în care Dinamo a câştigat cursa cluburilor-satelit cu rivalii de la Steaua şi condiţiile în care s-a născut legendara "Cooperativă".

1425838917717550
John Milne  •  02 Decembrie 2017, 18:24
Postat de John Milne pe 02 Decembrie 2017, 18:22

1990, Ceausescu murise deja. Bacau - Dinamo Inaintea meciului Lucescu intra in vestiarul gazdelor si propune blat, meci nul Lumea se prinde in tribune si dupa meci au loc incidente grave, autocarul lui Dinamo este incendiat si jucatori scosi din oras in dubele de Militie.

"Victoria Bucureşti şi Flacăra Moreni au fost făcute la ideea lui Tudor Postelnicu (n.r. - comandantul Securităţii şi, apoi, ministru de interne până în 1989). El a vrut să facă echipe care să fie adversare ale Stelei", Ion Coman, general, fost comandant la Steaua.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează