FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Pițurcă a avut dreptate! Cu cine a negociat Becali pentru a-l înlocui pe Dică

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 00:00

Informația dezvăluită de Pițurcă e reală, Becali a fost aproape să-l demită pe Dică și l-a dorit în locul lui pe Edward Iordănescu.

Dică trebuie s-o bată pe Viitorul ca să câștige timp, să fie confirmat și peste iarnă la FCSB. Postul lui rămâne unul fragil oricum, amenințat de situația dificilă din campionat, cu roș-albaștrii în spatele lui CFR indiferent de rezultatele din runda aceasta.

"Parcă era dat afară!"

FCSB a ajuns un outsider în lupta pentru titlu din cauza unei serii de rezultate slabe, înfrângeri la Iași, la Giurgiu și în ultimele două partide din grupa europeană. Pițurcă a dezvăluit într-un interviu de la TV Digi Sport că Nicolae a fost aproape de demitere din pricina parcursului dezamăgitor. Becali a dezmințit nervos: "Nu vă mai luați după unul și după altul!".

Prima încercare a lui Gigi a eșuat

Gazeta a aflat că, în realitate, patronul a întărit poziția antrenorului său doar după ce a ratat încercarea de a-i aduce înlocuitorul! Edward Iordănescu a fost varianta pe care a dorit-o Becali. Surse de la Astra susțin că între ei doi au existat și negocieri, nu a fost doar un gând al lui Gigi. Edi n-a fost convins să accepte, așa că "Nick" n-a putut fi schimbat imediat.

Detalii despre aceste discuții și despre cum va evolua situația în viitorul apropiat, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
289314878161625
Barbu Constantin  •  17 Decembrie 2017, 20:56

in realitate, piturca a negociat cu becali sa preia echipa in pauza competitionala iar zilele urmatoare o sa vedeti o schimbare de antrenor cu pretextul ca fcsb a pierdut meciul cu viitorul desi dupa prima repriza conducea.

mandpv964
mandpv964  •  17 Decembrie 2017, 16:45
Postat de haideusicfr pe 17 Decembrie 2017, 09:41

Regatenii si oltenii, Contra cu ..ardelenii.Plus moldovenii ( pe bostonezi i-am uitat). Ar fi o chestie sa castige CFR campionatuil .Cate inimi sfasiate.

Pfff, alt ardelean plin de ifose! N -aveti ba nimic deosebit, nu sunteti buricul pamantului si nici arienii Romaniei! Tapinari, drujbisti, oieri..... De -astea!!!!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  17 Decembrie 2017, 15:50

aaaaa ERA sauit Edoart nu cu w deci sar potrivi la becali fiindca gigi nu iar mai da semeseuri ar sta amandoi an tribuna ca el e mai mereu suspendat

Vezi toate comentariile (25)
Comentează