FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Planul lui Negoiță în cazul lui Contra » Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo în zilele viitore

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 09:05

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Negoiță este extrem de încântat de modul în care echipa joacă după venirea lui Cosmin Contra și vrea să îi propună un nou contract.

Cosmin Contra este așteptat miercuri cu un nou contract în momentul în care se va întoarce din Spania, acolo unde a plecat să-și revadă familia. În nici trei săptămâni de la preluarea echipei, după trei victorii în Liga 1, a bifat principalul obiectiv, calificarea în play-off, astfel că se poate renegocia de pe acum acordul scadent în vară.

Contra este mulțumit de cum colaborează cu jucătorii și cu oficialii, fotbaliștii sunt impresionați de colaborarea cu "Guriță", drept dovadă explozia de bucurie de la conferința de presă a acestuia de la Turnu Severin, iar Ionuț Negoiță consideră că tânărul tehnician de 41 de ani este ceea ce are nevoie Dinamo ca să ajungă în grupele competițiilor continentale în toamnă. 

Toate detaliile despre noul contract al lui Contra cu Dinamo și dezvăluirile de la negocieri pot fi  citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
fangigi
fangigi  •  07 Martie 2017, 16:47
Postat de andyandrei2015 pe 07 Martie 2017, 11:56

fiti seriosi,echipa asta,si cred ca nici una,fara intariri serioase,nu prinde grupelele europene in vara

Bineinteles! In playoff nu mai joaca cu Pandurii, Botsanii si alti retrogradati! Singura intalnire mai usoara o sa fie ca de obicei cu fcsbeul!:))))

1425838917717550
John Milne  •  07 Martie 2017, 13:38
Postat de moshu_shukaru pe 07 Martie 2017, 12:51

Respectiv, umilește pe Steaua oricând / oriunde se poate.

De ZECE ani tot umiliti prostovane

florica_din_racaciuni
florica_din_racaciuni  •  07 Martie 2017, 13:26
Postat de florica_din_racaciuni pe 07 Martie 2017, 13:04

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează