FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZIŢIE

EXCLUSIV Pleacă Reghe? Antrenorul ar fi negociat deja cu o echipă: detaliul aflat de GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 09:10

Ediţia de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Reghecampf a fost în urmă cu două săptămâni la Doha, unde ar fi negociat preluarea unei echipe din ţara care va găzdui Mondialul peste 5 ani.

Gazeta Sporturilor a aflat că Laurențiu Reghecampf a avut o acţiune care creează şi mai multă incertitudine pentru finalul de play-off.

Antrenorul ar fi părăsit ţara, în urmă cu aproape două săptămâni, în mare secret, iar destinaţia a fost Qatar. Anumite personaje din fotbalul românesc susţin că Reghe ar fi mers la Doha pentru a negocia cu o anumită formație care e interesată de serviciile lui.

Vizita a fost una fulger, iar antrenorul s-a întors a doua zi la Bucureşti.

"Sejurul" scurt al lui Reghe la Doha s-a petrecut chiar în zilele în care GSP a informat despre faptul că, aflat sub presiunea tot mai mare a lui Becali, antrenorul i-ar fi solicitat inclusiv soţiei sale să-i caute un angajement în zona Golfului

Din ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi de pe platforma Gazeta Digitală puteţi afla toate detaliile despre călătoria lui Reghe în Qatar şi ce spun apropiaţii antrenorului.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Acuze dure ale lui Ganea la adresa lui Stanciu, Chipciu și Keșeru! N-a scăpat nici Daum: "Prin Germania nu-l băga nimeni în seamă, era caricaturist"

Reproșurile lui Iordănescu jr la adresa selecționerului: "Daum ne-a făcut promisiuni fără acoperire"

Dezvăluiri din vestiarul naționalei » Florin Andone, pus la zid de grupul de jucători stelişti!

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
orlick
orlick  •  29 Martie 2017, 13:57

Ce se bucura *** astia *** de la Dinamo, care cer casa (stadion) de la stat! Spera ca Negoita va economisi banii pe care ii dadea la arbitri (sa închidă ochii la un fault mai dur, la un penalti, la un ofsaid) si va investi mai mult in coregrafiile alea de sorginte nord coreana, cu mesaje puerile, de genul "parte maiastra" sau "n-avem serviciu, familie ori viată personala: Doar Dinamo Bucuresti."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  29 Martie 2017, 13:31

Calatorie sprancenata ii dorim si bafta! Ne am saturat sa ne bata Dinamo cu jucatori luati pe 2 lei.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Martie 2017, 13:04

reghe, reghe nu-i lasa !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează