FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Pleacă Şumudică? Antrenorul Astrei este în conflict cu şefii echipei: "Au încasat 10 milioane de euro şi fac asta?"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 10:33

Situaţia la Astra este tot mai tensionată, iar relaţia dintre Marius Şumudică şi patronul Ioan Niculae se detoriorează zilnic.

Ediţia de azi a Gazetei Sporturilor scrie despre problemele de la formaţia giurgiuveană şi despre nemulţumirile lui Marius Şumudică. 

Șumudică e dezamăgit de cele întâmplate la club în ultimele șase luni, o perioadă în care Enache, Boldrin, De Amorim și Alibec au ajuns la Steaua. 

Compromisul nu e tolerat de Marius Șumudică, care nu este mulţumit de situaţia echipei. Lui Șumi nu-i convine că i-a fost vândut golgeterul tocmai la Steaua. Și e deranjat de propria situație. De aceea se gândește să renunțe după partida cu Roma, de joi seară. Singura problemă o constituie o clauză din contract, care-l obligă să achite 150.000 de euro dacă rupe colaborarea.

Antrenorul a depus memoriu pentru 280.000 de euro, salarii restante și bonus pentru câștigarea campionatului trecut. Clubul a contraatacat cu un memoriu prin care îi cere 50.000 de lei, reprezentând amenda achitată în dosarul în care tehnicianul a fost suspendat fiindcă a jucat la pariuri.

" Astra a încasat mai mult de 10 milioane de euro de când sunt eu antrenor și acum se bucură să mă amendeze cu 500 de milioane de lei vechi?!", s-a confesat Şumudică apropiaților.

Citeşte materialul integral în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pe platforma Gazeta Digitală şi află toate detaliile despre posibila plecare a lui Marius Şumudică şi ce se poate întâmpla la Astra.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Steaua are probleme cu UEFA din cauza lui MM

Mesajul fabulos afișat în vestiarul Stelei înaintea meciului cu Villarreal din 2005

Steaua are probleme cu UEFA din cauza lui MM

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  29 Septembrie 2016, 19:16

"... în care Enache, Boldrin, De Amorim și Alibec au ajuns la Steaua." - Alibec nici nu se stie daca a semnat, dar conform viselor angajatilor lui jiji de la acest tabloid, bietul Alibec "a ajuns" la fcsb. Nu e de mirare daca se transfera in strainatate, iar in paginile acestui tabloid o sa apara ca "fostul mare stelist".

kwd2015
kwd2015  •  29 Septembrie 2016, 15:27
Postat de becalidinamovit pe 29 Septembrie 2016, 12:57

am ascultat declaratia dansului si a spus ca apropiati ai dansului a facut o socoteala la catib bani a intrat in lcub decad e el antrenor la astra 1 an aproximativ 12mi euro spunand 1 mil de euro pe luna televizorul meu este unul care da stiri exacte ..e in ton cu constelaia fcb ,,se numeste COSMOS 3 ..dece va palace intentionat sa dati date eronate ,nu sunteti unnici ,informatiile sa le luam de la voi ,sunt N urse care da declaratiile video ale multora ...si daca la amendat cu 50mii =10mii euro si un pic echivaleaza cu datoria pe care o are astra la el de 280 mii euro?lasa ca vine la Dinamo ,il asteptam sa se lupte cu clona fcbista si cu antrnorul lor afon de otbal si blatist?!suspectat de f multe meciuri trucat .unle cu nevastasa cand era la buftea si sotul era de figuraatie la snagov pt ca nubert facea tot acolo ,,avea caiete eghe scrise cu notite lasate de nubert cum sa fca tactica ,antrenamentele ,recuperarea ,tot ..acum dupa ce aplecat nubert a dispaarut conditia fizica epo sibil ca activ 3 sa numai aiba efect si odata cu plecarea lui nubert a plecat si antrenorul principal de la fcb lasand continuitate secundului rghee ..=))

Ba , esti un munte de agramare. Dinamovist sadea. Tu esti ala care a facut cearsaful cu acceleratul ? Plis ca ai un creier , cum am eu dosul.

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Septembrie 2016, 14:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close