FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

EXCLUSIV Popa, la un pas să fie demis de la ACS Poli după rușinea cu FCSB! » 3 nume pe lista cu posibili înlocuitori

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 23:46

Umilința de pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-7, i-a periclitat și mai mult postul lui Ionuț Popa, care oricum nu era în cele mai bune relații cu conducerea.

Meciul cu ASU Poli Timișoara din Cupa României ar putea fi ultimul pentru tehnicianul de 64 de ani pe banca bănățenilor.

Surse GSP.RO susțin că șefii clubului deja au întocmit o listă cu posibli antrenori care să-i ia locul lui Ionuț Popa. ACS Poli are în acest moment 6 meciuri fără victorie în campionat (4 înfrângeri și două remize), jocuri în care a primit 14 goluri și a marcat unul singur.

Leo Grozavu, Ze Maria și Dan Alexa sunt tehnicienii care sunt pe lista șefilor Timișoarei pentru înlocuirea lui Popa. Primul are însă cele mai mari șanse de a prelua postul, fiind liber de contract.

Posibilii înlocuitori ai lui Popa:

Leo Grozavu (50 de ani)
- liber de contract
- a antrenat-o ultima oară pe FC Botoșani
- le-a mai condus printre altele în cariera sa pe CSMS Iași, Luceafărul Oradea și Gaz Metan

Ze Maria (44 de ani)
- o pregătește în prezent pe KF Tirana
- a mai antrenat-o în România pe Ceahlăul, în 2015
- fostul internațional brazilian a mai condus-o pe Gor Mahia, din Kenya, anul trecut

Dan Alexa (37 de ani)
- o pregătește în prezent pe Dunărea Călărași, având 10 victorii în tot atâtea meciuri
- a mai fost în sezonul 2014-2015 antrenor la Poli Timișoara, unde a evoluat și ca jucător timp de 5 ani
- le-a mai pregătit pe Rapid, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
sakamoto
sakamoto  •  23 Octombrie 2017, 19:19

Nu vreau sa-i stric reputatzia de mare antrenor, a lui Popica. Departe de mine! Dar ma intreb si eu-ca tot omul-de ce echipa dinsului in trei 3 meciuri cu craiova si chiajna acasa si cu fcbs in deplasare a incasat 12 goluri, fara a marca nici unul? Chiar de ce? Pt ca Popica a dispus echipa foarte ofensiv:fundasii pe linia de centru si a luat carutza de goluri NUMAI PE CONTRAATAC! De ce n-a jucat prudent in aparare, jucatorii lui Popica s-au aruncat in atac precum orbii, au frecat mingea in driblinguri interminabile. Pierdut mingea, contraatac-gol. De 12 ori. De ce nu le-ai explicat maestre:mai copii, nu slabitzi apararea, fitzi atentzi, nu va hazardatzi in atac, ca primitzi in trei meciuri, cite primesc alte echipe intr-un campionat. Acuma Popica ar trebui sa-si dea demisia, a pierdut vestiarul, nu mai are nimeni incredere in el, echipa are nevoie de un shoc:ori schimbi totzi jucatorii, ori schimbi antrenorul! Chestia ca nu vin banii nu este esentziala:pe cfr Cluj si Dinamu i-a invins cam tot fara bani.

polistul68
polistul68  •  23 Octombrie 2017, 14:13
Postat de masim pe 23 Octombrie 2017, 13:52

TIMISOARA ERA LEJER IN B DACA NU ERA IONUT POPA SEZONUL TRECUT; ACUM ARE O PERIOADA NEFASTA SI HAI SA-L INLOCUIM; ASA E CU CONDUCATORII ASTIA DESTEPTETI, ZIC CA FAC BINE SI DE FAPT JUDECA FOARTE PROST !

Nimeni nu contesta meritele lui Popa..dar e clar ca echipa e in prabusire....si atunci ce faci ? Stai sa mai pierzi 5 meciuri ? Nu poti sa schimbi ( din pacate) 23 de jucatori....ar fi varianta ideala, dar imposibila....incearca sa gandesti logic.....ce variante ai sa trezesti echipa ? Ce variante ai sa le schimbi jocul ?

masim
masim  •  23 Octombrie 2017, 13:52

TIMISOARA ERA LEJER IN B DACA NU ERA IONUT POPA SEZONUL TRECUT; ACUM ARE O PERIOADA NEFASTA SI HAI SA-L INLOCUIM; ASA E CU CONDUCATORII ASTIA DESTEPTETI, ZIC CA FAC BINE SI DE FAPT JUDECA FOARTE PROST !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează