FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Posibilul transfer al lui Mateiu la Steaua stârnește acuzații grave: "Popescu l-ar corupe și pe Picasso"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 20:57

CSU Craiova, prin președintele Marcel Popescu, l-a exclus din lotul pentru meciul cu Steaua pe Alexandru Mateiu (26 de ani) pentru că e impresariat de Anamaria Prodan, soția antrenorului roș-albaștrilor.

Mai mult, mijlocașul e dorit insistent de Steaua, ceea ce alimentează suspiciunile lui Popescu, despre care Reghecampf a spus în urmă cu câteva zile că a vrut să-i vândă tablouri de Picasso: "Popescu a venit acum 4-5 luni la mine acasă și voia să-mi vândă tablouri Picasso. L-am dat afară din casă, am crezut că vine de la spitalul de nebuni".

Anamaria Prodan s-a înfuriat și ea după decizia lui Marcel Popescu și a lansat mai multe acuzații foarte dure la adresa oficialului oltean.

"Ce a declarat Marcel Popescu? Că avea certificat de autenticitate pentru tablouri. Păi dacă vine el cu ele, nici dacă ar trăi Picasso și ar spune că sunt autentice nu aș crede. Cum să îl crezi pe Marcel Popescu? Păi voi nu știți ce este cu această familie? El a înșelat fiscul, are peste 1.000.000 de euro datorie, fiul hoț de carduri. Ăștia l-ar corupe și pe Picasso", a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Impresarul se referă la un caz petrecut în 2011, când fiul lui Marcel Popescu a fost ridicat de DIICOT pentru un prejudiciu de aproximativ 300.000 de euro, anunța national.ro la acea vreme.

Meciul dintre Steaua și CSU Craiova se va juca duminică, de la ora 20:30, în etapa a 11-a din Liga 1, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
nebraska
nebraska  •  27 Septembrie 2016, 06:16

Cine o crede pe asta? Doi-trei fcsbusti plus clonele lor.

onduku
onduku  •  27 Septembrie 2016, 05:31

Racaciuni :))))))))))))

romeverest
romeverest  •  27 Septembrie 2016, 00:33

Auzi cine vorbeste !! Anamaria Prodan...tocmai ea care la inceputurile ei in State era in cardasie cu toti falsificatorii de carduri si cu toi sutii de buzunare proveniti din Romania !! Ea chiar crede ca astia au murit si nu pot vorbi despre ea ?? Cat tupeu poate avea parvenita asta !!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează