FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Președintele CS Dinamo dă noi detalii despre subiectul care îi macină pe dinamoviști! Ce se întâmplă cu stadionul + vești despre negocierile cu Badea

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 00:00

Preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr, spune că acordul cu societatea lui Badea e în curs de finalizare.

Arena din Ştefan cel Mare a pierdut startul pentru intrarea în programul Euro 2020, fiind devansată de Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf, ale căror planuri de prefezabilitate au ajuns deja pe masa de lucru a Companiei Naţionale de Investiţii. Şi totuşi, Monica Iagăr, preşedintele CS Dinamo, crede că stadionul "câinilor" nu va pierde acest tren.

Iagăr susţine că "am avut mai multe întâlniri cu reprezentanții AFC CS Dinamo, societatea domnului Badea, și am decis să facem împreună toate demersurile necesare pentru realizarea proiectului de modernizare a stadionului de fotbal. Conlucrăm, vorbim aceeași limbă și ne dorim același lucru, ca toți dinamoviștii".

Şi totuşi, la o lună de la întâlnirea Iagăr - Badea, documentele agreate nu au fost încheiate.

"Trebuie să ţinem cont că ACS FC Dinamo e în insolvenţă. Are un administrator special, doi administratori judiciari. Domnul Badea şi-a manifestat toată disponibilitatea, la fel şi noi.

După ce am întors documentele pe toate părțile, alături de juriștii noștri și cu administratorii special și judiciari ai ACS FC Dinamo, am convenit o formă legală pentru eliberarea de orice sarcină a obiectivului numit stadion, formă care trebuie agreată de CNI, MDRAP și Ministerul Justiției. După toate acestea vom ști dacă stadionul este liber de orice sarcină", a mai spus Monica.

"Termenul limită poate fi prelungit"

Neoficial, termenul limită pe care CNI l-ar fi impus pentru predarea amplasamentului de la Dinamo ar expira la finalul lui aprilie. Iagăr spune însă că "nu putem să vorbim despre un termen limită, când mai sunt 3 ani până la Euro. Un stadion se poate construi într-un an, doi sau trei. Noi sperăm că vom avea succes cu demersul nostru și vom face toate eforturile, până în ultima zi, pentru a convinge toți factorii de decizie că Dinamo și fanii ei formidabili merită un stadion modern".

"Mai sunt probleme între noi şi societatea domnului Badea, însă am făcut paşi importanţi pentru normalizarea lor. Asta înseamnă să-i rebranşăm la utilităţi, dar şi plata unor datorii de către dânşii"
Monica Iagăr, preşedinte CS Dinamo

40.000.000 €ar urma să coste reconstrucţia noii arene dinamoviste, care ar avea 25.000 de locuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1824183704480136
Madalina Nicoara  •  26 Aprilie 2017, 11:50

Băi exclusiv, de ce nu scrieți sursa?

mariuss72
mariuss72  •  26 Aprilie 2017, 09:49
Postat de dinamo_fan pe 26 Aprilie 2017, 09:41

oare nu si Astra ?

"Stadionul Marin Anastasovici a fost trecut din proprietatea statului în proprietatea municipiului Giurgiu prin Hotărârea 817/2001 a guvernului român din 23 august 2001."

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Aprilie 2017, 09:41
Postat de mariuss72 pe 26 Aprilie 2017, 09:34

***, ia spune-mi si mie ce cluburi din tara asta au stadioane in proprietate? Iti spun eu: unul singur, CFR Cluj.

oare nu si Astra ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează