FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima "achiziție" a lui Andone: un nume important revine la Dinamo

Foto: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro
Foto: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 15:01

Ioan Andone n-a reușit încă niciun transfer, însă sursele Gazetei susțin că va încerca să mute prima dată la nivelul staff-ului tehnic.

"Fălcosul" îl vrea neapărat ca secund pe fostul mare fotbalist al "câinilor", Florentin Petre. "Piticul" e unul dintre copiii de suflet al lui Andone și a activat ultima oară ca "principal" la Dinamo II, dar după 5 luni a fost înlocuit de Mugur Cornățeanu, în noiembrie 2015.

Imediat după aceea, Petre a fost și în departamentul de scouting al lui Dinamo, dar s-a certat cu Ionuț Negoiță și a plecat. Patronul "câinilor" ar fi dispus să se împace cu fostul fotbalist.

Citește în Gazeta Sporturilor de astăzi și în Gazeta Digitală care vor fi ceilalți colaboratori ai lui Andone la Dinamo.

8 trofee
a câştigat Petre senior ca jucător al lui Dinamo: 3 campionate, 4 Cupe şi o Supercupă a României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
gicab
gicab  •  25 Mai 2016, 19:21

Pescuitul era de fapt la câteva mii de volți ... Dar matematica e greu.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Mai 2016, 18:28

un nume important al pescuitului la dinamita....

travka
travka  •  25 Mai 2016, 17:35

Cel mai bun e piticuuu

Vezi toate comentariile (26)
Comentează