FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - SEPSI SF. GHEORGHE

EXCLUSIV Primele explicații pentru derapajul grav de la Juventus - Sepsi: "A pus stick-ul greșit"

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2018 19:13

Paul Terteleac, directorul general executiv de la Juventus București, a oferit o explicație pentru incidentul șocant dinaintea partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, pierdută scor 0-2, când la stația de amplificare a arenei din Voluntari a fost pusă o melodie jignitoare și care incită la violență la adresa ungurilor.(DETALII AICI)

Cei de la Juventus dau vina pe omul celor de la FC Voluntari. 

"Conform protocolului pe care îl avem cu cei de la FC Voluntari pentru folosirea arenei, noi am luat și crainicul lor. E un băiat care se numește Gheorghe Mihai. Eu eram la stadion, dar nu ascultam ce muzică se dă la stație, când am fost sesizat de observatorul partidei, Contantin Stătescu.

Băiatul pusese din greșeală un alt stick față de cel pe care i l-am dat noi?! A fost o greșeală regretabilă. Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeții noștri. Puteți lua legătura cu ei, ne-am comportat exemplar. Observatorul partidei va face un raport, iar cazul va ajunge cel mai probabil la Comisia de Disciplină", a declarat Paul Terteleac pentru GSP.ro.

 Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a LPF pe incidentul șocant de la Juventus - Sepsi: "E România 2018, nu Evul Mediu!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  10 Aprilie 2018, 17:01
Postat de idi53 pe 09 Aprilie 2018, 21:12

***Ei sunt cei care pun imnul secuiesc la meciurile lor de acasa!ASta nu se spune?Pacat ca o echipa din Romania care joaca cu Sepsi trebuie sa asculte imnul secuiesc!

Unde ai auzit Imnul Secuiesc cantat la statie?? Nu mintii si nu manipula.Asa ceva nu s-a intamplat nicaieri pe terenurile de sport.Pe de alta parte, imnul nu aduce nici injurii,nici cuvinte jignitoare la adresa nimanui...Se canta de o parte a spectatorilor in mod civilizat,ne fiind interzisa textul acestui imn.Ce inseamna sa nu ai cultura si inteligenta:dai explicatii halucinante,minti si manipulez...

mircea_cjn
mircea_cjn  •  10 Aprilie 2018, 09:35

Si-apoi ne mai mirăm că ungurii pe sudiști nu-i mai scot din ...*** si valahi ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116530435479785
Anca Toma  •  09 Aprilie 2018, 22:55

Juventus nu merita in prima liga.Pai lor le-au luat 6 puncte dupa sezonul regulat ,altora din play-out 20 .Cel mai prost sistem gandit de cineva.Daca tot voiai sa le iei puncte putea lua o patrime maxim .Pai tu Juventus cum sa te salvezi cand ai jucat mediocru sezonul regulat si doar ai incurcat acolo?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează