FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prima reacție a conducerii Astrei despre transferul lui Alibec la Steaua! Surpriză de proporții

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 15:57

Petre Buduru nu s-a mai prezentat ieri ca să semneze contractul de transfer la Steaua, iar aseară a declarat pentru Gazetă: "Suntem în negocieri, dar Becali trebuie să mărească oferta pentru a-l putea lua pe Alibec".

Contactat de GSP în jurul orei 18:30, Petre Buduru, "mâna dreaptă" a lui Ioan Niculae, a oferit o declaraţie care confirmă că transferul a intrat în impas:

"Ce e adevărat e că suntem în negocieri cu Steaua. Totuşi, suma propusă de Gigi Becali nu ne convine, vrem mai mult de atât. Oferta lor nu ne satisface".

Becali propusese 1,5 milioane de euro şi a fost de acord şi cu un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer.

"Avem un acord verbal cu Steaua", declarase Dani Coman miercuri dimineaţa, înaintea plecării Astrei spre Roma, însă în noua situaţie, Astra s-a reorientat şi nu mai e de acord cu suma iniţială.

De ce este în pericol de suspendare atacantul Astrei, dar și ce spune Gigi Becali despre implicarea lui Giovanni Becali în această afacere poți afla din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Octombrie 2016, 12:14

Alibec este un fotbalist de tipul : brinza buna in burduf de caine". Au mai fost mari talente nerealizate ca :Petcu (Farul & Steaua) , Brosowski (UTA), Balan (Baia Mare &Steaua), Daminuta,etc...,care nu au apucat sa fie vedeta mare, din diverse cauze. Alibec a dat de baniulti, devreme si a crezut ca merge bine oricum. Acum , la varsta maturitatii e gra, fumeaza. daril tine in viata talentul lui fabulos. Nu face banii dati de Becali, poate va ma prosti vreun club de afara, dar e trecut de apogeu, caci nu pune osul, Va regreta Steaua , daca nu va ajunge acolo, dar nici la Steaua nu va face mare branza, fiind un om dificil

306640699727631
Nae Ionescu  •  01 Octombrie 2016, 13:21

ATI CREZUT CA CEI DOI MARI SECURISTI INCULPATI IN MULTE SI FOSTI CU DINAMO VOR APROBA ASA CEVA? DA STEAUA AR FI IMBATABILA DACA I-AR ADUCE SI PE BIZON SI PE ASTA TOT CA BULDOZERUL. SINT JUCATORI CARE NU VOR MAI JUCA MAI MULT DE DOI ANI PENTRU CA SINT LENESI SI GREOI DAR IN ROMANICA AR MERGE. INSA ATUNCI CE AR MAI FACE DINAMO CARE SE CHINUIE CU TOT FELUL DE *** ? SECU LUCREAZA VIGILENT. SI VOR CERE BANI MULTI. INSA ASTRA VA TRECE LA GALATI SI ACOLO VOR FI ALTE LEGI. O VOR VINDE SI CRED CA AU IMPUS CA ACEST ALIBEC SA FIE IN LOT. IN REST ARANJAMENTE CU PUSCARIASI SECURISTI . CINE STIE CE MAI FACE BORCEA IN AFARA DE COPII IN PUSCARIE? POATE CA A SARIT SI EL SA NU II DEA NASULUI PE ALIBEC. FOTBALUL ADUCE BANI SMECHERILOR RESTUL SINT MONEZI DE SCHIMB SI NISTE SCLAVI. ATIT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

543036232539670
Mos Teaca  •  01 Octombrie 2016, 08:50

e f f adevarat ca este umflat de presa si ...de ciocolata, dar altu nu vad mai bun ca el si steaua care nu are un centru, nu are ce sa faca.Daca se ia dupa maimutoi o sa pateasca ce a patit si budescu o sai caute o echipa tot din china numai sa nu ii dea voie sa vina la steaua, la steaua faci performanta daca joci si te vede un club mare si-ti da bani, daca pleci in china ajungi de rasu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează
Close