FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Herea după ce s-a transferat la Viitorul » Hagi pregătește alte două tunuri: un fost jucător de la FCSB şi un fost campion al României

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 10:21

Campioana Viitorul a reuşit primul transfer al verii, reuşind să se înţeleagă cu mijlocaşul ofensiv Ovidiu Herea (32 de ani), ultima oară la Concordia Chiajna.

Jucătorul devenit consacrat în perioada petrecută la Rapid vine la Viitorul din postura de jucător liber de contract, urmând să semneze o înțelegere valabilă pentru următoarele două sezoane. 

18985372 10154392832847172 727203067 n

"Sunt fericit că am ajuns la campioana României, sper să avem rezultate cât mai bune în Europa, dar şi în campionat.

Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. O să le mulţumesc şi celor de la Chiajna pentru perioada petrecută acolo, mai ales că ne-am salvat de la retrogradare şi în sezonul viitor ne vom reîntâlni în Liga 1.

Am câteva zile de vacanţă, apoi mă prezint la reunirea noului meu club unde sper să avem rezultate pe măsură", a declarat jucătorul, în exclusivitate pentru GSP.RO.

De-a lungul carierei, Herea a mai evoluat pentru FC Naţional, Rapid Bucureşti, FC Sion, Xanthi, Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chiajna.

52 de goluri
în 269 de meciuri a reuşit Herea în Liga 1

Herea a bifat două meciuri în naţionala României, marcând un gol.

" Ovidiu Herea a devenit jucătorul formației FC Viitorul. Atacantul originar din București a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019. Născut la 26 martie 1985, Ovidiu Herea a mai evoluat în Liga I pentru FC Național, Rapid București, Pandurii Tg. Jiu și Concordia Chiajna, iar în străinătate a mai jucat pentru FC Sion (Elveția) și Skoda Xanthi (Grecia). Ovidiu Herea are în palmarea și două prezențe în prima reprezentativă a României.

Clubul nostru îi urează bun venit și evoluții foarte bune în tricoul Viitorului lui Ovidiu Herea!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al campioanei.

Urmează alte două lovituri 

Transferul lui Herea nu va fi însă singurul la Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi se află în negocieri cu fundaşul Gabriel Tamaş, dar şi cu mijlocaşul Takayuki Seto. 

Tamaş ar putea ajunge la Viitorul din postura de jucător liber de contract, în timp ce fostul jucător al Astrei ar urma să fie împrumutat de la gruparea turcă Osmanlispor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
kingdon
kingdon  •  07 Iunie 2017, 18:50

o petarda umeda !!!

147687542408495
Viorel Stelistul  •  07 Iunie 2017, 18:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  07 Iunie 2017, 18:01
Postat de radu876 pe 07 Iunie 2017, 13:14

devenit consacrat la rapid?? nu cumva la echipa care l-a crescut a si devenit cunoscut? eu asa cred.

Crezi ca astia au vreo treaba cu fotbalul? Ei au treaba doar sa ridice fcsb in slavi ca poate pica vre un os de la cioban!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează