FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a lui Vasile Șiman după excluderea dinamovistului din lot: ”După patru ani și patru luni Dinamo a realizat că el n-are valoare?”

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 17:03

Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc, a vorbit cu GSP.ro despre faptul că Dinamo trebuie să-i plătească fostului șef al Sportului un milion de euro în cazul în care Ionuț Șerban va pleca de la formația din Ștefan cel Mare sau va fi lăsat liber de contract.

- Domnule Șiman, vă deranjează că Ionuț Șerban a fost exclus din lotul lui Dinamo?
- Nu mă deranjează nimic ce face altcineva, eu răspund doar de ce fac eu.

- Toată agitația este din cauza clauzei de un milion de euro pe care trebuie să o plătească Dinamo clubului dumneavoastră, Sportul Studențesc.
- E adevărat că Dinamo are anumite clauze în ceea ce privește jucătorul Șerban, dar știu că este un club rezonabil care va găsi o ieșire din această situație. Din orice situație există întotdeauna o ieșire.

- Sunteți deschis la dialog?
- Noi cei de la Sportul am sprijinit întotdeauna discuțiile, nu litigiile. N-am inițiat niciodată litigii.

- Când ați vorbit ultima oară cu oficialii dinamoviști?
- Am discutat de mai multe ori cu Dinamo, dar nu știu minutele și orele. N-am ajuns la un consens pentru că nu s-a discutat o situație radicală de rezolvare.

- Există și varianta să-i prelungească la nesfârșit contractul lui Șerban și astfel Dinamo să fenteze clauza de un milion de euro.
- Contractul i-a fost prelungit o singură dată până acum și ca să mai faci asta trebuie să fie și jucătorul de acord. Ce jucător vrea să prelungească un contract atunci când stă exclus din lot? Și de ce să ții un jucător care te costă de ani de zile bani mulți.

- A avut 3.000 de euro salariu lunar și acum are 5.000 de euro.
- Vă spun eu că are de multă vreme 5.000 și vă întreb, nu sunt costuri mari pentru un fotbalist pe care nu te bazezi? Mă rog, sunt sigur că situația poate fi rezolvată. Băiatul are stofă, dar trebuie să găsească croitorul care să zică "ai stofa potrivită pentru mine" (râde).

- Este Ionuț Șerban un fotbalist prea slab pentru Dinamo?
- Șerban a fost lider la toate loturile de juniori, a jucat bine la Sportul, a dat goluri. Probabil d-aia a insistat atât de mult Dinamo pentru el. Noi l-am dat forțați acolo pentru că eram în litigiu cu jucătorul care semnase deja cu ei. Noi doar am îndeplinit dorința clubului Dinamo la acel moment, în 2013. Dar vreau să vă întreb ceva?

- Vă rog.
- Șerban e la Dinamo din 7 septembrie 2013, deci de patru ani și patru luni. După patru ani și patru luni ajungi să cunoști un om? Acum ajungi la concluzia că nu are valoare? Când l-ai transferat era sclipitor. De obicei când transferi un jucător e bine să te gândești înainte dacă e potrivit pentru vestiarul de la echipa ta, dacă e potrivit pentru sistemul tău de joc, pentru mediul de la echipa ta. În încheiere repet, sunt sigur că se poate găsi o rezolvare pentru această situație.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
kwd2015
kwd2015  •  11 Ianuarie 2018, 22:14
Postat de 1745flo pe 11 Ianuarie 2018, 20:41

RESPECT Talpan!

Atllleeeticooo textilllaaaa

1192813974089668
Vieru Florin  •  11 Ianuarie 2018, 21:46
Postat de 1745flo pe 11 Ianuarie 2018, 20:41

RESPECT Talpan!

de ce? e un *** de cartier, un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1192813974089668
Vieru Florin  •  11 Ianuarie 2018, 21:42

PS: *** *** siman, ca ai distrus un club de traditie unde se facea performanta si sport de masa, ai distrus un fenomen, *** ***s *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează