FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme mari pentru un jucător de la Dinamo! De ce nu poate juca sub comanda lui Bratu

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:19

Fundașul Marco Ehmann s-a înțeles cu Dinamo, dar încă nu poate juca, nefiind legitimat. Cea mai mare piedică este reprezentată de faptul că puștiului nu i s-a găsit încă un liceu unde să fie înscris.

Primul transfer al lui Florin Bratu a fost un puști de 17 ani, Marco Ehmann, un fundaș central școlit în Germania la Borussia Dortmund și Karlsruhe pe care "Mitraliera" l-a avut sub comanda sa la reprezentativa Under 18. Apărătorul central recomandat și de Marius Niculae, fost jucător al roș-albilor, nu poate încă evolua pentru Dinamo.

În afara faptului că nu i-a sosit certificatul internațional de transfer de la UEFA, o altă piedică importantă este faptul că tânărului jucător nu i s-a găsit un liceu în Capitală. Iar până atunci nu poate fi oficializată tranzacția.

Ehmann are dublă cetățenie, română și germană, dar știe foarte puține cuvinte în limba noastră. Dinamoviștii se înțeleg cu el în limba engleză, fotbalistul o cunoaște bine. "I s-a căutat puștiului o școală germană și așteptăm în zilele viitoare un răspuns concret. Nu poate fi înscris pur și simplu la orice instituție de învățământ, mai ales când anul școlar este în plină desfășurare", au explicat dinamoviștii.

Până atunci, Marco se poate antrena cu coechipierii sub comanda lui Florin Bratu și are posibilitatea să joace fotbal doar la naționala Under 18. Care în această seară are un amical la Dublin, apoi un altul marți, ambele cu reprezentativa similară a Irlandei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  25 Martie 2018, 20:42

Da, să știi, vorbesc engleza de-i dor mâinile, zici că-s gimnaști la încălzire !

capca1
capca1  •  25 Martie 2018, 20:41

Păi, cum la GSP scriu “ziariști” ***, de ce n-ar putea da cu picioru-n bășică un fotbalist fără liceu ?! De BAC nu mai zic , se supără Rădoi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Martie 2018, 15:02

cel putin 6 colegii cu predare in limba germana ba ziarist cioban c esti !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează