FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Putea fi la Dinamo » Adevăratul motiv pentru care transferul lui Ovidiu Popescu a picat în ultima clipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 16:33

Ovidiu Popescu a impresionat în ultima victorie a Stelei cu CFR Cluj (2-0), mijlocașul fiind de mai multă vreme printre preferații lui Gigi Becali.

Mijlocașul care a jucat și fundaș dreapta a sosit în vară de la ACS Poli Timișoara în schimbul sumei de 200.000 de euro. Fotbalistul de 23 de ani a fost și pe lista lui Dinamo.

Ba, mai mult, au existat discuții avansate ca Ovidiu să vină în Ștefan cel Mare. Sursele GSP au dezvăluit că fotbalistul ar fi fost de acord și cu varianta Dinamo: "Jucătorul voia să facă pasul de la Timișoara la o echipă cu care să se bată la podium, la campionat, la trofee. Până să se concretizeze varianta Steaua, l-a vrut Dinamo, care era de acord să plătească bănățenilor pentru transfer".

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, a fost persuasiv în discuțiile despre transfer, iar "câinii" au apelat și la Cristi Bobar, fostul oficial al grupării, să discute cu mijlocașul, mai ales că amândoi sunt reșițeni.

Popescu ar fi avut un contract lunar la Dinamo similar cu cel pe care îl are acum la Steaua, de 4.500 de euro, la care să se adauge bonusuri. Ovidiu avea 2.500 de euro pe lună pe Bega. Doar că discuțiile cu "câinii" nu s-au materializat, iar cauza este impresarul Cristea Opria.

Agentul FIFA a avut mai multe divergențe în trecut cu clubul lui Ionuț Negoiță, iar ultima a fost în momentul plecării lui Srgian Luchin de la Dinamo. Iar Opria l-a sfătuit și i-a indicat jucătorului să nu meargă la Dinamo și să aleagă în schimb Steaua.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (9)
vasy86le
vasy86le  •  17 Martie 2017, 00:03

Mare jucator si asta, a dat un gol norocos incercand sa centreze si deja e peste Messi si Ronaldo :)

bakunin
bakunin  •  15 Martie 2017, 23:23
Postat de Ghita Ghee pe 15 Martie 2017, 19:05

Iosi ce prostovan esti. De unde mata le stii pe toate.sa.ti bag de la stanga la dreapta.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  15 Martie 2017, 19:33
Postat de Ghita Ghee pe 15 Martie 2017, 19:05

Iosi ce prostovan esti. De unde mata le stii pe toate.sa.ti bag de la stanga la dreapta.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează