FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Răspuns până pe 31 mai » Dinamo își poate asigura în câteva zile un nume important pentru sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 09:57

Jaime Penedo e primul dinamovist dintre cei 10 cărora le expiră contractul în această vară care a primit ofertă concretă de prelungire a acordului. Jucătorul ce va împlini 37 de ani în septembrie mai este dorit încă un sezon în Ștefan cel Mare.

Goalkeeper-ul va pleca pe 1 iunie spre a se alături naționalei Panama pentru a pregăti jocurile din grupă de la CM. Până atunci are un termen clar să ofere un răspuns la oferta clubului, altfel după acea dată aceasta nu va mai fi valabilă!

Își ascultă familia

Apreciat de către dinamoviști, Penedo va primi și o mărire salarială. De la 7.000 de euro pe lună la 9.000 de euro. Din informațiile Gazetei, faptul că Jaime încă n-a oferit un răspuns la propunerea roș-albilor nu este de natură financiară.

Portarul vrea să se consulte cu soția sa, Angie, cu copiii și cu familia, pentru a vedea dacă mai rămâne un an în Europa. Sau se întoarce acasă, în Panama.

Fotbalistul ar vrea să mai continue încă un an, dacă se va putea, după Mondialul din Rusia, dar a transmis că nu va decide cu privire la cariera sa fără a ține cont și de dorințele membrilor familiei. Mai are termen până pe 31 mai să dea un feed-back roș-albilor.

Șanse pentru Muțiu

Goalkeeper-ul a fost de acord să rămână până la finalul acestei luni la Dinamo, pentru antrenamente și jocuri oficiale, conștient că aceste detalii îl vor ajuta în perspectiva turneului final. La începutul lunii viitoare va mai evolua în amicalul cu Norvegia, după care sunt partidele cu Belgia, cu Anglia și cu Tunisia.

Penedo a fost titularul incontestabil al "câinilor" începând cu primăvara lui 2017. Doar că la ultimul meci, cel cu FC Voluntari (2-0), a fost rezervă, fiind preferat Vlad Muțiu (23 de ani) în primul "11".

N-a fost chiar o alegere întâmplătoare. Cum nu se știe dacă Penedo va mai dori să continue în "haită", dinamoviștii îi oferă o șansă și portarului crescut la academia din Ștefan cel Mare. Și, totodată, Jaime primește un mesaj clar că trebuie să-și grăbească răspunsul dacă va dori să continue în tricoul alb-roșu. 

2 meciuriare Muțiu în tricoul roș-albilor, cu Juventus (1-2) și cu Voluntari (2-0)

31 de partidea strâns Penedo în actuala ediție pentru "câini". În 12 întâlniri n-a încasat gol

130 de selecții are panamezul pentru prima sa reprezentativă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dogred10
dogred10  •  26 Mai 2018, 15:14

mutiu e puscarie, chiar l-am urmarit atent in meciurile cand a intrat, iese hazardat aiurea, nu stie sa respinga mingea, si zici ca are sapun pe manusi.

olaru_alin
olaru_alin  •  26 Mai 2018, 14:56

F slaba campania!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close