FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

EXCLUSIV Răspunsul lui Gnohere, după ce Becali a spus că "Alibec e 3 clase peste el" + ce a vorbit cu Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 14:00

Într-un interviu EXCLUSIV acordat GSP, Harlem Gnohere a vorbit despre concurența cu Denis Alibec și momentele grele prin care a trecut până să se impună în tricoul FCSB. 

La finalul lunii octombrie, în ciuda formei bune pe care o traversa Gnohere, Gigi Becali a afirmat că Alibec este cu trei clase mai bun decât atacantul adus de la Dinamo. Francezul a recunoscut însă că a fost afectat de afirmațiile patronului, chiar dacă a continuat să muncească la fel de mult.

- Ți-a fost greu să treci peste concurența cu Alibec? Tu mereu ai plecat cu șansa a doua în duelul cu el.
- Peste tot pe unde am jucat am avut concurență pe post. E clar că Denis avea un avantaj, știam ce mă așteaptă când am semnat cu Steaua. Nu mi-a fost frică niciodată pentru că știam că sunt un fotbalist de calitate și că voi face față. Au fost momente dificile, când știam că pot juca bine, dar nu prind primul primul 11 pentru că Denis a făcut meciuri bune, a dat randament. Am avut norocul că atunci când am fost folosit, am marcat aproape mereu.

- Tu marcai goluri, dar patronul spunea că Alibec e trei clase peste tine. Nu te-a afectat absolut deloc?
- E clar că te afectează să-l auzi pe patron spunând că altul e trei clase peste mine. Cum am zis, am preferat să muncesc și să încerc să joc, să profit atunci când am ocazia. Patronul poate spune ce vrea, dar dacă eu muncesc, mă antrenez, marchez și ajut echipa, e bine. Dar e clar că te afectează foarte mult când patronul spune asta.

- Ai vorbit vreodată cu patronul echipei față în față?
- Am discutat de mai multe ori față în față! Era normal să discutăm despre situația mea. Eu vreau să joc, la vârsta mea trebuie să joc, am considerat că merit să joc!, d-asta am simțit nevoia să discutăm de mai multe ori. Domnul Becali e foarte inteligent, știe ce face, a știut ce să-mi spună ca să-mi dea încredere și iată-mă!

"Nu-l poți compara pe Gnohere cu Alibec. Denis este trei clase peste el" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
306640699727631
Nae Ionescu  •  31 Decembrie 2017, 10:08

draghe bizoane! esti *** si nimic mai mult. ti se mai spunea de patron ca ai ***. asa ca anul ce vine iti va arata adevarata ta valoare. ai sansa si atit. de miscat de misti greu, din trei solutii o alegi pe a patra si este tare proasta. se mai loveste mingea de tine si atit. cind dai de dversari adevarati esti nul. sincer? ai face bine sa taci si sa tragi la rame adica mai pe sleau joc de glezne si ciocul mic. daca esti atit de bun pleaca. du-te sa faci bani in alte parti. te-ai aciuit pe aici si este bine chiar pentru unul ca tine. mai mult de atit nu poti. alibec are o inteligenta in joc are altceva. din pacate l-au stricat aia de la fcsb. ii doresc sa plece cit mai repede. cit despre tine ... hai sa vorbim cite dulciuri bagi in fizic pe zi. romaneste nu ai de gind sa inveti pentru ca este o limba mai complicata . asta este...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  31 Decembrie 2017, 09:22
Postat de sallahaydin pe 30 Decembrie 2017, 17:14

Gnomul Gnohere suporta umilință după umilință la echipa de guvizi fcsb!! Pana la urmă și-o merită din plin la ce șulfă de om s-a dovedit ca este!!

fotbalul se joace pe bani, metre! Bonucci a plecat de la Juventus la Milan pentru malai!a trecut vremea cand un jucator se confunda cu un club! poate ai impresia ca mai sunt fotbalisti care joaca pe nasturi! de fapt, mai sunt, la Dinamo!

maradona5
maradona5  •  30 Decembrie 2017, 22:41
Postat de marian0904 pe 30 Decembrie 2017, 19:45

E clar ca Becali (din cauza ca voia sa-l vanda scump pe Alibec) a cam sarit calul in problema Alibec-Gnohere, dar francezul a raspuns ca un adevarat profesionist, pe teren. Felicitari si succes in continuare! Hai Steaua!

Astia joaca la clona FC FCSB prostovane, nici vorba de Steaua

Vezi toate comentariile (41)
Comentează