FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Război intern la un club din Liga 1! Antrenorul se răzbună pe jucători dintr-un motiv incredibil

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 22:03

Lucrurile la Chiajna sunt departe de a fi liniștite. Vasile Miriuță face curățenie în lot, iar primii vizați sunt jucătorii impresariați de Anamaria Prodan.

Virigil Drăghia este unul dintre ei, acesta și-a găsit deja angajament și va semna cu Juventus București. Alin Buleică merge și el la UTA Arad după despărțirea de Concordia, în timp ce Munteanu a semnat cu Dunărea Călărași.

Josip Zeba și-a reziliat și el contractul, la fel a făcut și Patrice Feussi, în timp ce Raul Costin a plecat și el la FC Argeș. Mijlocașul Ronaldo Deaconu a fost salvat în ultimul moment de președintele Cristi Tănase, chiar dacă acesta a fost sfătuit de Miriuță să rezilieze contractul cu Anamaria Prodan și să semneze cu Florin Vulturar.

Surprinzător devine însă transferul lui Thaer Bawab, fotbalist impresariat tot de Anamaria Prodan. Inițial Miriuță nici n-a vrut să audă de acest fotbalist, dar a fost convins să accepte în cele din urmă. De asemenea, Caparco a fost reprimit azi în lot, deși fusese exclus de Vasile Miriuță.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează