FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Război rece la Dinamo! Miriuță îl ignoră total pe Filip și are un mesaj clar: "Nu mai joci"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 12:50

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo s-a săturat de extravaganțele Steliano Filip și se va baza de acum înainte pe argentianul Maxi Oliva, care va fi titular pe postul de fundaș stânga.

Steliano Filip are zilele numărate în Ștefan cel Mare! Ultima ispravă l-a îndepărtat total de Vasile Miriuță. Conform surselor GSP din anturajul echipei, antrenorul roș-albilor îl ignoră total la antrenamente pe fundaș, care comunică doar cu staff-ul lui Miriuță. Supărarea antrenorului se trage de la poza publicată zilele trecute de Claudiu Belu, în care Filip apare alături de Casap de la Viitorul și de fundașul Astrei într-un club de noapte, cu o frapieră plină cu sticle de vin.

Deși fotbalistul era în timpul său liber și șefii lui Dinamo nu l-au tras la răspundere, tehnicianul este deranjat că Steliano nu s-a gândit la faptul că poate provoca noi controverse și că poate strica atmosfera și așa agitată din vestiar.

Astfel, a luat decizia de a se baza de acum înainte pe Maxi Oliva pentru postul de fundaș stânga: "Vasile e foarte supărat pe Filip pentru că e de părere că acestuia nu-i pasă deloc de imaginea clubului și de atmosfera de la echipă. E hotărât să-l titularizeze de acum înainte pe Oliva, un exemplu de profesionalism la antrenamente"

 

Cine merită să fie titular la Dinamo?

Steliano Filp
Maxi Oliva

"Nu pot să stau supărat pe niște copii. Dacă sunt serioși, nu mai fac prostii și luptă pentru un loc în echipă, nu vor mai fi probleme" Vasile Miriuță, după victoria de la Mediaș, 3-0, cu Gaz Metan

4 goluri în 125 de meciuri a marcat Filip în Liga 1

4,93este media notelor GSP ale lui Steliano, una dintre cele mai mici din lotul dinamovist 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  10 Noiembrie 2017, 01:41

oliva merita sa fie fundasul lateral stanga titular , fiindca postul lui st.filip este d mijlocas la inchidere !!!

915130541905898
Gabi Simon  •  10 Noiembrie 2017, 00:35

O parte din jucatori carora le place la maxim viata de sprit in general omul se vede pe figura ce personalitate are daca e serios sau betiv,si ccu asa oameni Dinamo va fi in plaiut o echipa de pluton si abia a inceput returul

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  09 Noiembrie 2017, 18:25
Postat de Razvan Iulian pe 09 Noiembrie 2017, 17:52

Filip trebuia sa plece acum doi ani. Este plafonat și sătul de Dinamo, iar clubul nu a gestionat corect situația lui și a ajuns să ramană fara motivatie după 5 sezoane la Dinamo, un club care nu a avut presiune și nici ambiția de a face performanța, datorită insolvenței prin care a trecut. Vina este in totalitate a conducerii deoarece nu au cerut performanța și nu au pus presiune pe jucatori prin a crea concurență pe fiecare post. AȘA CONDUCERE AȘA REZULTATE !!!

Nici stelu Filip nu a dovedit prin comportament ca e profesionist! Fata de cati fotbalisti a distrus fcsb, Dinamo e la ani lumina! In spate.... Comentariul tau e oarecum corect daca nu ar fi intai răuvoitor. ..

Vezi toate comentariile (54)
Comentează