FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHIAJNA 0-2

EXCLUSIV Răzvan Raț iese la atac după Sepsi - Chiajna 0-2! Fostul mare internațional atrage atenția: "Sunt lucruri care par cel puțin ciudate"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 21:10

Victoria Concordiei Chiajna de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, scor 2-0, complică situația celor de la ACS Poli Timișoara, altă formație aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Răzvan Raț taxează aprig prestația lui Sepsi, care în urmă cu o săptămână a învins-o pe Dinamo și era singura echipă neînvinsă din play-out. 

"Am văzut meciul, de fapt o bună parte din el pentru că am avut și antrenament. Sincer, nici nu-mi dau seama dacă a fost ciudat sau nelalocul lui. Și arbitrajul ...

Doar vreau să atrag atenția la anumite lucruri care par cel puțin ciudate. Nu vreau să intru în polemică. Îmi place să cred că, în cazul în care vom retrograda, o vom face meritat, suntem cei mai slabi și gata.

Nu spun neapărat lucrurile astea pentru că echipa mea e implicată direct, dar experiența pe care am acumulat-o până acum îmi dă posibilitatea să văd cu alți ochi anumite lucruri ce par cel puțin ciudate", a zis Răzvan Raț pentru GSP.RO. 

113 meciuri 
în naționala României a adunat Răzvan Raț, unde a jucat din 2002 până în 2016

 play out

Citește și: 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1prezescu
1prezescu  •  08 Mai 2018, 09:41

Revedeti meciul si sa analizati prestatia arbitrilor in frunte cu nulitatea de Hategan !! Un arbitru care nu merita sa arbitreze nici macar in esalonul secund!!!Nu greseste ci fura !!!!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Mai 2018, 01:16

Ce ar trebui să vezi tu : Dinamo pierde 0-2 la Sepsi şi câştigă la Mediaş 3-2, "arbitrând" lupta celor două...În play off, Sepsi a "reînviat" brusc până a dat de o echipă nedispusă a pierde puncte, Chiajna...

florin_99
florin_99  •  07 Mai 2018, 23:04

Ar trebui 2 lucruri: 1. sa vezi realitatea din Romanica 2.sa vezi ca ai terminat benzina.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează