FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacția lui Mutu, după ce Contra i-ar fi spus lui Negoiță că vrea să plece: "Probabil că asta deranjează"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 11:11

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a comentat dezvăluirile făcute azi de ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, care a informat că antrenorul Cosmin Contra i-a pus în vedere lui Negoiță că vrea să plece de la Dinamo, nemulțumit de investițiile în transferuri. (DETALII AICI)

"Relațiile dintre mine, Cosmin și Negoiță sunt foarte bune și nu s-a pus niciodată problema ca cineva să plece. Suntem la un început de drum ascendent și sunt convins că Dinamo a început să deranjeze.

Punctual, la Dinamo vor veni jucători. Lucrul ăsta e decis de Contra și cu mine și avem sprijinul total al domnului Negoiță. Dar alegem cu mare atenție și doar ce avem nevoie. În acest moment avem nevoie de un singur jucător și el va veni, o să vedeți în zilele următoare.

Nu se pune problema să plece Cosmin, probabil că liniștea și seriozitatea cu care se lucrează la Dinamo deranjează și se încearcă tot felul de atacuri penibile", a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Citește și: Anunț de ultimă oră la Dinamo » Contra s-a certat cu Negoiță și i-a spus că pleacă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1425838917717550
John Milne  •  29 August 2017, 18:48

Ii invata sa calce pe balon seriosul mutu . Cu Avram se ocupa Gelu .

corectu
corectu  •  29 August 2017, 17:20

E pe un drum ascendent,impinsi de arbitri.Marius Avram ce a vazut,ca n-a fost niciun penalty.

771545396317549
Eugen Iustin  •  29 August 2017, 16:35

Fcdb a scos iar sampaniile si a facut 6 puncte in doua meciuri din penalty-uri inventate.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează