FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacția lui Steliano Filip după ultimele imagini cu el în club

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 11:22

Steliano Filip, fundașul lui Dinamo, se apără după ce a apărut într-o poză în club alături de Claudiu Belu (Astra) și Carlo Casap (Viitorul).

Dinamovistul susține că a mers la ziua prietenului său din copilărie, însă fără a-și petrece noaptea în club.

"Diseară este ziua lui Belu, iar el și-a ținut-o sâmbătă seara. Am fost la un lounge și nici n-am putut sta mult pentru că am venit cu familia la Timișoara. Eram la Timișoara și era normal să mă duc la ziua lui. Belu e prietenul meu de mult timp, ne cunoaștem de mici.

Am fost invitat și am trecut puțin pe acolo. Nimic mai mult. Dar de aici și până la faptul că nu am învățat nimic... În plus eram în timpul liber, dar asta-i lumea. Caută numai scandal!", a fost reacția lui Steliano Filip pentru GSP.ro.

14 meciuri a jucat Steliano Filip în acest sezon de Liga 1 pentru Dinamo, fiind unul dintre cei mai folosiți jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  07 Noiembrie 2017, 09:05

romanul are o vorba din *** *** dragi ziaristi cu steliano ca este deja REBUT va si ne pacaliti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  07 Noiembrie 2017, 02:53

filip si treaz e prost, beat la fel, unde e diferenta ???

luc11
luc11  •  06 Noiembrie 2017, 23:33

nu am inteles niciodata rationamentul : pe cel mai prost il punem capitan...mai este un rationament , dar si ala prost : sa-l punem capitan ca-l vindem pe mai multi bani....si uite asa prostul umflat de statutul lui de capitan strica vestiarul .

Vezi toate comentariile (36)
Comentează