FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Reghecampf a răspuns deschis tuturor întrebărilor Gazetei: "Steaua nu arată rău. Problema e alta" » Și Chipciu a rupt tăcerea: "De ce mi-ați dat 3 în ziar?!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 00:59

Gazeta Sporturilor publică azi în exclusivitate dialoguri deschise cu antrenorul Stelei și fotbalistul campioanei cel mai hulit de fani la Pitești, Alex Chipciu. 

Ediţia tipărită de ieri a prezentat mai multe dezvăluiri din interiorul Stelei, care pot explica într-un fel începutul slab de an al campioanei.

Articolele ”Cine face tactica Stelei: Reghecampf sau jucătorii?“ și
”Neubert începe să dea rateuri“, în care antrenorul și preparatorul fizic erau arătaţi cu degetul pentru degringolada în care se găsește echipa, l-au determinat pe ”principalul“ roș-albaștrilor să reacţioneze și să ofere public explicaţii. 

Reghecampf a răspuns tuturor întrebărilor GSP, într-un interviu de 3 pagini!

"E clar că rezultatele nu au fost cele dorite de noi, dar eu nu consider că Steaua arată rău! Alergăm foarte mult, dar ineficient. Avem multe ocazii de a marca, dar le ratăm. Problema mea e alta acum", anunță antrenorul, care apoi detaliază. 

Reghe răspunde unei alte întrebări delicate: "A greșit Neubert pregătirea?" și face un anunț în premieră: "Chipciu trebuia să se opereze". 

Chipciu a pus mâna pe telefon: "De ce mi-ați dat 3 în Gazetă?!"

"Șeptarul" stelist a rupt tăcerea pentru cititorii Gazetei: are un mesaj pentru cei care l-au criticat și vorbește despre prestațiile lui și ce s-a întâmplat între el și Toșca la meciul cu CSMS Iași. 

Articolele integrale cu Reghecampf și Chipciu sunt publicate exclusiv în ziarul tipărit. Gazeta de azi e la chioșc de la prima oră și poate fi răsfoită deja pe platforma digitală - AICI!

Alte subiecte exclusiv print de azi:

» "A găsit un sac de bani". Kassai dezvăluie suma uriașă pe care Burleanu a moștenit-o în conturile FRF! Care a fost cea mai mare gafă a lui în 24 de ani

» Mutu ar vrea să continue ca antrenor și în play-off! Vorbește zilnic cu Prandelli. Detalii incredibile din vestiarul lui ASA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
sexilian
sexilian  •  01 Martie 2016, 17:57

*** asta nu stie ce adunatura antreneaza,el zice un nume defunct in fotbalul nostru,treste-te ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  01 Martie 2016, 16:35
Postat de bakunin pe 01 Martie 2016, 15:09

Mai Grivei, ***, eu n-am nici o legatura cu redactia (desi, intr-adevar, stiu sport de o mie de ori mai mult decit ei toti). ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  01 Martie 2016, 15:09
Postat de zizu pe 01 Martie 2016, 12:09

e penibil cum din redactie periodic va schimbati nik.... o perioada s a postat masiv cu valahul si celelalte nik ale lui...:),s a trecut la travka ,bakunin cu legatura slava ,plus restul acum din nou e schimbare de garda la voi!...:) modificati nik urile, simo,simona,susanu etc...

Mai Grivei, ***, eu n-am nici o legatura cu redactia (desi, intr-adevar, stiu sport de o mie de ori mai mult decit ei toti). ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează