FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Replica lui Șumudică pentru Becali » Acostat în trafic și de un șofer, și de Adi Mutu: "Ce faci, te duci la Steaua, aaa?"

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 15:46

Marius Șumudică a reacționat în premieră după materialele jurnalistice care-l dau pe antrenorului anului 2016 ca înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, mai ales că și Gigi Becali a transmis că-l așteaptă cu trei fotbaliști la echipa lui. Șumi a declarat pentru GSP.RO:

"Nu se pune problema. Nu văd jocuri, nu văd altceva în afară de fotbal. Asigur pe toată lumea că voi juca fotbal și cu Viitorul, și cu FCSB / Steaua, și cu Dinamo.

Nu doar că Astra va evolua să nu piardă, dar vom face totul ca să învingem. Nu se pune problema de altceva, am demonstrat-o și-n trecut că sunt și suntem corecți".

În timp ce discuta pe seama subiectului, antrenorul Astrei a fost bruscat în trafic de un alt șofer. "Din nefericire pentru el, fiind prea atent la mine și vociferând, a intrat în mașina din fața lui!", a comentat Șumudică.

La câteva minute, tot în trafic, antrenorul campioanei en titre a fost luat în colimator de către Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo!

"Ce faci, te duci la Steaua, aaa?", l-a întrebat oficialul "câinilor" râzând, moment în care Șumi i-a explicat că nu a luat în calcul așa ceva. "Așteptăm să vedem cine e mai bun în ultimele 3 etape", a mai spus Șumudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Aprilie 2017, 07:59

Asa grait-a Ninel: ”am demonstrat-o și-n trecut că sunt și suntem corecți.” Asa e! Am vazut la meciurile cu FCD1948B... :-)))))))

1763887750508605
Calin Francu  •  27 Aprilie 2017, 22:45

E vrajeala pretenia cu Dinamo nu se uita .asa va fi si acum vor da puncte la Dinamo si Viitorul si vor face orice sa bata Steaua. Asta e planul. Dumnezeu e sus si asa le da la toti dupa cum fac mai devreme sau mai tirziu.

babahuda
babahuda  •  27 Aprilie 2017, 18:48
Postat de observator_federal pe 27 Aprilie 2017, 18:38

Si daca ar veni Sumudica la FC FCSB, saracul MM ar pierde (si mai mult) din importanta la clubul lui Becali... Chiar ca ar fi o situatie interesanta! Oare de dragul (banilor) lui Gigi, MM ar ramane pe pozitii, plin de devotament, in slujba Astrei2?

mm pleaca la vara viitoru

Vezi toate comentariile (12)
Comentează