FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

EXCLUSIV Revoluţie la un club din Liga 1 » Jucătorii au fost chemaţi de conducere ca să fie daţi afară: "Bine că nu ne-au anunţat în februarie!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 18:20

Jucătorii de la Chiajna au revenit ieri la antrenamente, iar după doar o zi a început o adevărată revoluţie la club! Fotbaliştii antrenaţi de Adrian Falub au fost chemaţi în această seară la club pentru rezilierea contractelor pe care le aveau cu formaţia ilfoveană.

Nu mai puţin de 13 jucători au fost chemaţi de conducere să vorbească rezilierea contractelor

  1. Marius Pena
  2. Silviu Pană
  3. Cristian Sîrghi
  4. Cătălin Ţîră
  5. Bruno Madeira
  6. Marin Marian
  7. Alexandru Vagner
  8. Răzvan Grădinaru
  9. Ion Lucian
  10. Cristian Ciobanu
  11.  Marian Constantinescu
  12.  Mihai Dina
  13. Andrei Voineag

"Nici nu se ştie cine pleacă în cantonament în Italia! Am fost chemaţi la birouri la sediul clubului să ne reziliem contractele... Bine că nu ne-au anunţat în februarie că trebuie să plecăm de la echipă! Sau au vrut să ne facă sărbătorile fericite şi să ne anunţe acum după ce ne-am reunit?!"
Un jucător al Chiajnei, sub protecţia anonimatului

În lotul Concordiei Chiajna au reapărut ieri, la reunirea echipei, Alin Buleică și Adrian Cristea, care au lipsit în ultima perioadă din cauza unor accidentări. Au absentat de la primul antrenament Bucurică și Feussi. Ultimul se va alătura lotului condus de Falub luni 11 ianuarie, în Italia, dată la care Concordia Chiajna va începe stagiul centralizat de pregătire.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
randoom_._
randoom_._  •  09 Ianuarie 2016, 11:13
Postat de zecs93 pe 08 Ianuarie 2016, 23:34

hai ca li-se adauga fcsp-ului celor 3 crai din muntii ceahlaului :))))) !!! ce frumos, de la budescu,marica,hora si momcilovic ajungeti la Buleica,Gradinaru,Constantinescu,Bucurica :)))))

bai gymd,ce *** vorbesti la un articol care nu are legatura cu ce spui tu? wtf? ***. de bine de rau,Steaua a facut cele mai bune transferuri in acest sezon.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2016, 23:34

hai ca li-se adauga fcsp-ului celor 3 crai din muntii ceahlaului :))))) !!! ce frumos, de la budescu,marica,hora si momcilovic ajungeti la Buleica,Gradinaru,Constantinescu,Bucurica :)))))

botizann
botizann  •  08 Ianuarie 2016, 19:19

Multi dintre ei sunt terminati ... Nu stiu ce salarii au dar mia mult de 1500 fiecare pe luna nu cred ca merita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează