FOTBAL  »  Superliga  »  CULISE

EXCLUSIV S-a dus iubirea! Motivele pentru care relația MM-Reghe a început să scârțâie » "Copiii" managerului, executaţi de antrenor + Bănuielile lui Reghe

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 01:12

Steaua se află într-o săptămână decisivă în privinţa primelor două obiective pe care le are de îndeplinit în acest sezon. Mai întâi, joi îşi joacă şansa de a merge în primăvara europeană, după care, duminică, la Giurgiu, dacă se va impune, aproape sigur va ierna pe primul loc în clasament.

Atmosfera la echipă însă nu e una bună. Gazeta Sporturilor a scris în ultima vreme despre nemulţumirile pe care jucătorii le au la adresa metodelor de antrenament folosite de Reghecampf, dar, mai nou, au apărut disensiuni chiar şi între "principal" şi directorul sportiv, Mihai Stoica.

Totul a plecat de la lista neagră pe care Steaua a întocmit-o pentru pauza de iarnă, cea care conţine numele fotbaliştilor ce vor fi îndepărtaţi.

Nu doar această situaţie a tensionat şi a răcit relaţiile pe axa MM-Reghe. Detaliile le puteți afla din ediția tipărită de azi și din platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
lapusneanul
lapusneanul  •  07 Decembrie 2016, 08:10
Postat de roberto7 pe 06 Decembrie 2016, 17:21

E clar ca poza cu cei 2 este fake! iar jurnalistul care a pus-o pe site, risca un dosar penal pentru ''defăimare cu consecințe deosebit de grave''!

ai uita de cameramanul care a filmat scena de iubire :), el ce pateste ? hahahaha

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Decembrie 2016, 21:01

Love story. Numia ca in film era cuplu hetero.. Scarba...

red77
red77  •  06 Decembrie 2016, 18:57

se frumos se iubesc cei doi precum palnie si babuinul !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează