FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

EXCLUSIV Scandal de proporții la Tg. Jiu! Edward Iordănescu a făcut o criză de nervi în vestiar: "Locul nostru e la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 21:02

Astăzi a avut loc la Tg. Jiu o discuție între membrii asociați ai Cluburilor Sportive Pandurii Lignitul și Energia Târgu Jiu, în ședința Adunării Generale a Acționarilor.

În urma discuțiilor avute, Laurențiu Ciobotărică, managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, a spus că nu va mai finanța echipa de fotbal.

"Suntem conştienţi de responsabilităţile pe care le avem în domeniul sportului, dar acestea nu pot fi mai presus de responsabilităţile pe care le avem faţă de proprii angajaţi şi familiile acestora, menţinerea locurilor de muncă şi redresarea situaţiei financiare a companiei, având în vedere rezultatele financiare negative înregistrate în ultimii doi ani”, precizează Laurenţiu Ciobotărică, într-un comunicat postat pe ceoltenia.ro.

REACȚIA PANDURILOR

Imediat după anunțarea deciziei, jucătorii Pandurilor și staff-ul au fost anunțați de hotărârile luate, iar antrenorul Edward Iordănescu a făcut o adevărată criză de nervi.

Surse din cadrul echipei dezvăluie în exclusivitate pentru GSP.ro că jucătorii au fost revoltați imediat după anunț, fiind dezamăgiți de situația echipei, dar cel care ar fi răbufnit în vestiar în fața jucătorilor și a șefilor de la Pandurii a fost chiar Edward Iordănescu.

În timp ce căuta să le dea explicații și să liniștească jucătorii, Edward Iordănescu a răbufnit la adresa celor care au sistat finanțarea.

"Ne ar fi stat mai bine la retrogradare, probabil că acolo ne e locul, distrugem tot ce e bun, e normal ca astfel de decizii să se ia în mod echilibrat, cu reduceri de cheltuieli în timp, pentru a ne da o șansă. Nu în plină competiție când echipa e pe locul 2 și mai sunt două luni de competiție.

La anul o să fie înapoi echipa la retrogradare, că eu îmi duc mandatul la final pentru că așa am convenit cu Narcis și cu jucătorii și apoi gata. Nu e nimic întâmplător, probabil am speriat pe unii că putem lua ce își doresc ei...", au fost cuvintele antrenorului gorjenilor.

Toți jucătorii cărora le vor expira contractele în vara acestui an s-au speriat de situația în care se află Pandurii și sunt hotărâți să nu mai continue la Tg. Jiu.

Pandurii ocupă locul 2 în play-off, cu 27 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Astra.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (101)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  11 Martie 2016, 19:30
Postat de cobra_z pe 11 Martie 2016, 08:59

tot pt steaua.mUCiLi.: cand am fost avantajati de arbitrii ? cand cu u cluj am avut 2 eliminati aiurea, sau cand cu viitorul am pierdut pt un penalti inventat si rosu aiurea la mevlija, sau cu fcsb cand trebuia rosu la pintilii si bourceanu , si golul vostru anulat ?...hai maestre , stergeti branza de la gura , opreste-te din ragait si incearca sa argumentezi

bai marlane, ***? cred ca ai intrat la carcera si nu vezi nimic! ar trbui sa iti fie rusine, dar ai tu asa ceva?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  11 Martie 2016, 13:26

Nu, Edy!Nu a fost normal ce s-a facut la Tg.Jiu, pana acum!CA LA 27 DE ANI,DUPA CE NU MAI ESTE DICTATURA IN ROMANIA SA MAI EXISTE UN CLUB FINANTAT DIN BANI PUBLICI!!!

blatistu49
blatistu49  •  11 Martie 2016, 12:51

ar trebui sa nu mai antrenez fiu de icoane sa fi clona mafiei Becaliote

Vezi toate comentariile (101)
Comentează