FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // UPDATE Scandal imens la FCSB! Finul lui Reghecampf ar fi fugit cu banii lui Gigi Becali » Cum răspunde acuzațiilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 09:59

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie în exclusivitate că FCSB trebuia să facă primul cantonament în Slovenia, dar Cristi Voicu, cel care se ocupa de cantonamentele steliștilor, ar fi sustras suma primită de la patronul echipei.

update

Cristi Voicu, finul lui Reghecampf, a venit cu precizări după articolul din Gazetă care dezvăluia unele probleme de organizare a unui stagiu de pregătire din această vară a FCSB-ului.

"Nu am fugit cu nicio sumă de bani de la Becali. Nu iei așa ușor bani de la Becali, totul s-a făcut printr-o companie cu care Steaua lucrează, la care eu sunt asociat.

Nu s-a discutat despre un stagiu în Slovenia, ci în februarie s-a stabilit clar ca echipa să meargă în Slovacia și în Olanda. Mai mult, nu am fost arestat de DIICOT, doar audiat și am dat o declarație. Nici măcar nu sunt implicat în acel dosar, a fost vorbă de o confuzie. Sper să se facă precizările astea pentru că am și eu o familie", a declarat Voicu.

Știre inițială:

Încă din mandatul lui Laurențiu Reghecampf se stabilise că FCSB urmează să facă două stagii de pregătire în această vară, primul în Slovenia și apoi în Olanda.

Numai că, în urmă cu câteva zile, oficialii echipei au anunțat schimbarea primului cantonament din Slovenia în Slovacia. Surse din interiorul echipei au dezvăluit că finul lui Reghecampf este cel care a produs încurcătura.

"Acesta a luat bani de la patronul echipei pentru a plăti hotelul unde urmau să se cazeze jucătorii, dar nu a mai efectuat transferul către resortul din Slovenia! Cristi Voicu a luat toți banii și nu s-a mai ocupat de plată.

Cei de la hotel au sunat la club și-au anunțat că în conturile lor n-a fost virat niciun euro până la data stabilită în discuțiile telefonice anterioare și i-au anunțat că au interzis în stabilimentul lor", spun sursele ziarului.

Toate detaliile legate de scandalul iscat de finul lui Reghecampf, despre cum a fost acesta arestat de DIICOT și despre cum a remediat Mihai Stoica situația pot fi citite în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV O singură echipă din România, cap de serie la startul cupelor europene! Program + Posibili adversari pentru cele 5 cluburi + Cât de jos s-a prăbușit Dinamo în clasamentul coeficienților

» Avem raportul Penitenciarului de la Poarta Albă în cazul lui Gigi Becali: "A beneficiat ilegal de recompense și are dificultăţi de exprimare!"

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
daweroirl
daweroirl  •  29 Mai 2017, 23:11

cica asta nu e Steaua dasr tot trepadusii rinamovisti intra aici :))

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  29 Mai 2017, 22:16

faceți progrese pe linia profesionalismului! e ca la Radio Erevan: nu era vorba despre un automobil Ceaika, ci despre o bicicletă. Și nu i s-a dat, ci i s-a furat...

mioriticul
mioriticul  •  29 Mai 2017, 19:23

Deci s-au impacat gangsterii pina la urma.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează