FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scandal în vestiar! E "sifonul" lui Ando și și-a pus toți colegii în cap

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 11:35

Dinamoviștii sunt supăraţi pe Dan Nistor pentru atitudinea pe care o are faţă de ei şi susţin că ex-gorjeanul a fost pus căpitan întrucât i-ar dezvăluit antrenorului secretele din vestiar.

Înfrângerea suferită în faţa Chiajnei, 0-1, sâmbătă seară, a tulburat serios apele în Ştefan cel Mare. Pe toate planurile! Ionuț Negoiţă susține că vrea să renunţe la club, fanii îi cer demisia "principalului" Ioan Andone, iar astea nu sunt singurele probleme.

Conform surselor Gazetei, căpitanul Dan Nistor, transferat de Dinamo acum mai puțin de o lună, nu este văzut cu ochi buni de către mai mulți colegi de vestiar.

Mai multe detalii despre acest subiect și de ce a ajuns Nistor să fie evitat în vestiar puteți afla din ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor! 

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1425838917717550
John Milne  •  27 Septembrie 2016, 15:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai luat sifoane saracule?

1425838917717550
John Milne  •  27 Septembrie 2016, 15:24

Sifonul este Moflea care a crescut in spiritul asta .

mannecken
mannecken  •  27 Septembrie 2016, 15:15
Postat de demolarii pe 27 Septembrie 2016, 14:03

Ciudat comentariu. Spune cate ceva despre 2 sifoane. Unu care apare in reportaj. Afirmatie ce trebuie demonstrata. Despre al doilea deducem ca spune presei direct sau indirect - prin impresar, presei despre situatii din cadrul clubului. Eu cred ca este vorba despre impresara lui D Rotariu, care declara recent ca face orice sa sustina cariera sotului. Inclusiv sa-si manipuleze jucatorii- clienti pentru a forta cluburile competitoare sa accepte ofertele subevaluate pentru jucatori facute de echipa sotului. Tipic pentru lumea, tot mai micuta, a fotbalului devenit stiinta. Cred ca nu Gnohere trebuia trecut pe linie moarta , ci speranta ce tinde sa devina eterna, D Rotariu.....oricum golurile marcate de acesta sunt rezultatul jocului prestat de restul echipei.....

Totusi,Gnhoere trebuia trecut pe tusa. Nu mai juca nimic. Intentionat. Acum cine este vinovat în chestia asta este alt subiect.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close