FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Scandal la CFR Cluj! Golgeterul echipei a intrat în conflict cu Miriuță + Motivul pentru care nu mai e inclus în lot

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 14:47

CFR Cluj a pierdut ieri seară pe terenul lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1, scor 0-2, și ardelenii recunosc că au ieșit din lupta la titlu.

Deși au cel mai bun atac din play-off, ardelenii n-au reușit să marcheze cu Dinamo. Unul dintre motivele pentru care n-au înscris în ultima etapă poate fi și lipsa golgeterului echipei Cristi Bud.

Atacantul de 31 de ani, care are 11 goluri pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1, n-a mai fost inclus de Miriuță în lotul de 18 pentru ultimele două partide.

Antrenorul ardelenilor nu vrea să spună exact motivele care au dus la decizia sa, însă sursele GSP.ro susțin că între tehnician și jucător s-au rupt relațiile la unul dintre antrenamente.

"La un antrenament i-a reproșat Miriuță ceva lui Cristi și de atunci el n-a mai jucat. Cristi e un jucător de moral. Dacă îi dai încredere joacă, dacă nu... El încearcă să se pregătească bine în continuare și speră ca Miriuță să revină la sentimente mai bune, însă sunt slabe șansele. Cristi mai are două luni de contract cu CFR", au dezvăluit sursele GSP.ro.

"Din păcate a jucat primele 5 meciuri titular, dar n-a marcat. El trebuie să se pregătească în 2017 la fel cum a făcut-o în 2016. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect" Vasile Miriuță

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Aprilie 2017, 20:47

CFR-ul lui Miriuta este ( adevenit-redevenit) un club profesionist. Nici un jucator nu este de neinlocuit. Nu joaca Bud ,joaca Omrani.Plus Antal si cu Roman. Nici Deac nu este de neinlocuit. Ruiz ,un excelent tehnician face echipa buna cu Nascimento si Nouvier.Plus Bud. De cand a venit Deac cei pomeniti mai sus au scazut din forma .Nu mai joaca in largul lor. Cipri monopolizeaza jocul.Foarte bine ,e OK, dar nu e singura solutie. Iarsi e bine ca Deac a ales sa ramana la Cluj. Bucurestii insemnau sfarsitul carierei sale. Il mancau "miticii". Smecherii ,Roman spunea ca la ora actuala e cel mai bun jucator din Liga 1. Nu trebuie sa fie . Are el Hagi destule "talente" . Pe o mana cu Becali. Asta este ,Miriuta stapaneste o echipa profesionista. Bravo lui ! Bravo lui Dinamo. ! " Bravo" lui Tudor ca le-a refuzat doua lovituri de la 11 metri clujenilor si culmea tupeului i-a avertizat pe jucatorii faultati. Nu-i nimica CFR trebuie sa castige cu Viitorul. Cu sau fara Bud.

dtdr
dtdr  •  06 Aprilie 2017, 19:10

Jucatorii sunt angajati la un club, iar acestia sunt condusi de un antrenor, etc, antrenor care-i responsabil de rezultatele echipei. El hotareste, cine joaca, cine sta pe banca, in functie de forma, de pregatire, etc. Nu inteleg ce treaba are presa sa-si bage nasul in asa treburi ? Asta nu cred ca-i treaba lor. Asta-i scandal ca Miriuta l-a pedepsit pe Bud ca nu s-a pregatit ca lumea ?! Se pare ca la noi PRESA ar trebui sa mai faca din plin antrenamente pentru a reda normal situatia sportului romanesc, care-i IN CADERE CONTINUA LA TOATE SPORTURILE, dar ei " scriu si critica ". UNDE-I SOLUTIA , ca de criticat este capabil orice neavenit ( nu pot sa spun cum gandesc ca doar sunt cenzurat si mai vorbiti de cenzura comunista ). Nu-i mare deosebire. Sloganul este la fel " CINE NU-I CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTA !!!

854605894625108
Silviu Apostol  •  06 Aprilie 2017, 18:50

Cum naiba sa joace Bud in fata lui Omrani ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează