FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Scandal la o echipă importantă! Jucătorii nu au vrut să se antreneze și acuză conducerea că nu le dă bani

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 10:01

Situația la Pandurii, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 3 și care acum se luptă pentru salvarea de la retrogradare, este una gri.

Potrivit surselor GSP.RO, relația dintre jucători și conducere este una tensionată.  Deși echipa a obținut o victorie importantă pentru salvarea de la retrogradarea, 3-2 cu Chiajna, jucătorii nu au vrut să intre pe teren la antrenamentul de miercuri seară.

A fost nevoie de insistențele și apelul la calm al lui Flavius Stoican, altfel fotbaliștii nu aveau de gând să iasă pe teren. Aceștia sunt nemulțumiți pentru că au fost mințiți în privința banilor care li se cuvin și îi acuză pe cei din conducere că nu le pasă de el.

În plus, jucătorii îi acuză că au schimbat cuantumul unor prime, promițându-le o anumită sumă, dar oferindu-le una mai mică.

"Este incredibil ce se întâmplă. Ne promit una și ne dau alta" jucători Pandurii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1923498237926129
Iulian Posea  •  19 Mai 2017, 01:16

Blatistu cum ii zice lumea in oras, Eugen Pirvulescu a fost in vestiar si inainte si dupa meci si a promis prime de victorie dar a uitat sa le mai si dea. Asa au spus jucatorii de acolo si mi-a aratat un prieten si filmarea unde promite asta cu unul de la CEO si cu presedintele de la judet ca le dau prime. Daca le promite ca PSD e clar ca nu vor vedea nici un ban.Luati l ma cu pietre daca mai intra in vestiar. Hai baietii, vin la meci sa bateti Tg Muresu!

foxy
foxy  •  18 Mai 2017, 21:42
Postat de dinamo_fan pe 18 Mai 2017, 14:00

la sarbatoare aia cu sampanie in chilotzi din vestiar de dupa victoria cu chiajna dintr-un offside de 2 metrii toate pareau lapte si miere acolo la pandurii.

`Frusty-fan`,golul Pandurilor a fost 100% regulamentar ptr ca mingea vine de la adversar!ALBU de la Chiajna)!Asa e,cand frustrarea iti intuneca mintea!

fibra
fibra  •  18 Mai 2017, 15:59

Foarte importanta echipa.Conducerea a anuntat ca daca nu se salveaza,intra in faliment.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close