FOTBAL  »  Superliga  »  CIRC ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

EXCLUSIV Scandal uriaș în Comitetul Executiv » Oficial LPF scos cu forța din Federație la ordinul lui Burleanu!

Justin Ștefan, cu ochelari, în spatele lui Burleanu. Foto: arhivă
Justin Ștefan, cu ochelari, în spatele lui Burleanu. Foto: arhivă

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 11:04

Astăzi, la ora 10:00, la sediul Federației Române de Fotbal a luat startul o ședință de urgență a Comitetului Executiv al FRF, dar problemele au început încă de la debutul întâlnirii.

Sursele Gazetei aflate în sală au dezvăluit că președintele FRF, Răzvan Burleanu, a început să gesticuleze nervos și să vorbească pe un ton ridicat în sala unde avea loc Comitetul și l-a dat afară pe secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.

"Ieșiți afară acum! Nu aveți ce căuta aici! Nu sunteți membru în Comitetul Executiv, nu aveți ce să cautați aici! Ieșiți din sală!", au fost cuvintele spuse pe un ton ridicat de către Burleanu. Mai mult, șeful Federației a prezentat și-o hârtie prin care îi interzicea accesul lui Ștefan la această ședință.

Interesant este că, până astăzi, Justin Ștefan a fost agreat de către Burleanu și cei din FRF pentru a participa la Comitele Executive și nu a lipsit în ultimii doi ani de la nicio întâlnire. 

Ștefan este cel care argumentează din punct de vedere juridic hotărârile Ligii, îndeplinind și rolul de jurist LPF, pe lângă cel de secretar general, și de aceea Iorgulescu l-a luat cu el la fiecare ședință a CEx.

Ștefan a refuzat să părăsească sala, moment în care mâna dreaptă a lui Burleanu, Radu Vișan, secretarul general al Federației, a intervenit să-l scoată cu forța din sală pe Ștefan! Pe holurile Federației a pornit un scandal monstru, iar secretarul general al Ligii a fost evacuat până la urmă din sală.

Reacția lui Burleanu a venit după ce secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a declarat joi seara, într-o conferință de presă, că FRF dorește "să subjuge administrativ, financiar și sportiv cluburile din Liga I cu încălcarea gravă a legilor".

Reporterii GSP au încercat să ia legătura cu Justin Ștefan, dar și cu cei din Federație pentru a comenta informațiile, dar până la publicarea acestui material nimeni nu a putut fi contactat.

CINE FACE PARTE DIN COMITETUL EXECUTIV

Răzvan Burleanu
Gino Iorgulescu
Octavian Goga
Valeriu Argăseală
Florian Prunea
Auraș Brașoveanu
Ștefan Stana
Marius Burcă
Alexa Krenek
Cătălin Cighir
Cristian Vornicu
Alin Cioban
Kyros Vassaras
Emilian Hulubei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
961552927198346
Ticu Ursache  •  25 Iulie 2016, 12:43

14 echipe? in ce hal a ajuns in romania cel mai popular sport de pe planeta! chir mai mult o liga a doua ce nu se mai ridica nici la nivel judetean in comunism...astai halul in care s-a ajuns. Ce rusine... Ce reprezinta practic intr-o societate sportul?

961552927198346
Ticu Ursache  •  25 Iulie 2016, 12:40

Ce a fost Sandu si compania dar pare sa se contureze si in sport ca si in politica noua mafie. Un pumn de paray te fac "neom", nu burlenule? Te-ai trezit stapan pe banii FRF. Bai ***, sigur nici cu *** gen Prunea nu ne e rusine, cred ca ar trebui sa fii mai activ si atent pe fotbal, pe ceea ce reprezinta acest fenomen la nivel national si mondial si mai putin pe detinerea monopolului si dictaturii in sport. Domnilor psihologi cred ca o examinare se poate face si pe baza unor decizii si aparitii publice si nu numai pe examinarile directe unde cei bolnavi chiar sunt greu de definit... Ar trebui sa incepeti sa fiti intrebati iar inlocuirile si internarile trebuie urgentate...exista *** asteptam sa vedem in jurul banilor si oameni onesti si normali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulian1952
iulian1952  •  22 Iulie 2016, 22:18

PAI CINE SA STEA DE VORBA CU NISTE ... NEICANIMENI DE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează