FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Scos din nou? Un jucător al lui CSU poate rata meciul cu FCSB din cauza relației cu Anamaria Prodan

Mateiu, 27 ani, a costat-o pe Craiova 500.000 de euro în vara lui 2014, când l-a cumpărat de la FC Brașov / FOTO: Cristi Preda
Mateiu, 27 ani, a costat-o pe Craiova 500.000 de euro în vara lui 2014, când l-a cumpărat de la FC Brașov / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 10:25

Alexandru Mateiu nu e nici suspendat şi nici accidentat pentru confruntarea cu trupa lui Reghecampf de duminică, dar e singurul jucător din lotul oltenilor care o are ca manager pe soţia antrenorului FCSB-ului, Anamaria Prodan.

La precedenta dispută cu FCSB, patronul Craiovei i-a interzis lui Mulţescu să-l folosească pe mijlocaş, singurul fotbalist din lot impresariat de Anamaria Prodan, scenariu ce s-ar putea repeta și în meciul de duminică.

Omul numărul 1 de la CSU l-a privit cu suspiciune pe Mateiu, având în vedere relaţia cu nevasta lui Reghecampf, dar şi pentru că fotbalistului îi expiră contractul cu Craiova peste o lună şi jumătate, înţelegere care încă n-a fost prelungită.

Mai multe detalii despre absența lui Mateiu din disputa cu FCSB puteți afla din ediția tipărită a Gazetei și de pe platforma digiitală!

Alte subiecte exclusiv print:

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
deuxex
deuxex  •  09 Aprilie 2017, 03:49

E rau sa iti pierzi acreditarile de presa la Universitatea Craiova! Pierzi stiri importante, de genul ca Mateiu si-a prelungit contractul pana in 2021, de genul ca nu mai este impresariat de 2 luni de mopul lui Reghe. Chestii de genul asta...

danut1971
danut1971  •  08 Aprilie 2017, 20:02

foarte bine! fortza craiova bateti *** fcsb-iste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  08 Aprilie 2017, 18:22
Postat de randoom_._ pe 08 Aprilie 2017, 11:52

ha ha ha,clonatii astia de la csu,iarasi o sa piarda din cauza ca sunt paranoizi. daca bate Steaua pe csu,campionatul este jucat si Steaua campioana. numai fecedebe aka rusinea romaniei a pierdut campionatul dupa ce a fost pe primul loc dupa turul campionatului(turul fiind acuma dupa 5 etape). STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Deci aia de la csu sunt clonati, iar voi sunteti steaua. Am inteles, esti cel mai prost din curtea scolii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează