FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se întoarce la echipă după 6 luni: "Dinamo nu-l mai lasă la noi și pentru sezonul următor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 14:10

Deși Dinamo nu a bifat niciun transfer până acum, "câinii" vor avea la dispoziție în cantonamentul din Slovenia mai mulți jucători ale căror împrumuturi expiră în această vară. 

Laszlo Kulcsar, antrenorul secund al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că fundașul Vlad Olteanu (21 de ani), împrumutat în iarna acestui an la echipa covăsneană, se va întoarce aproape sigur la Dinamo. Are însă șanse de a-l păstra în continuare în lot pe atacantul Laurențiu Manole (20 de ani), alt jucător care aparține de echipa alb-roșie. 

"Vom avea o ședință, momentan suntem în perioada tratativelor cu diverși jucători. Totuși, din ce știu eu, Olteanu trebuie să se prezinte la Dinamo. A fost împrumutat și clubul nu ni-l mai lasă și pentru sezonul următor. 

Cred că Laurențiu Manole va rămâne la noi, vom vedea în perioada următoare cine rămâne și cine pleacă", a declarat Kulcsar, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Muțiu și Costache, primii jucători întorși la Dinamo 

La reunirea "câinilor", care a avut loc luni, au fost prezenți alți doi jucători ale căror împrumuturi au expirat în această vară. 

Este vorba de goalkeeper-ul Vlad Muțiu (22 de ani, reîntors de la CS Afumați) și mijlocașul Valentin Costache (18 ani, reîntors în lot tot de la CS Afumați). 

Laszlo Kulcsar a comentat și informațiile apărute astăzi, conform cărora Vasile Miriuță ar fi în tratative pentru preluarea postului de antrenor al lui Sepsi, ocupat în prezent de Valentin Suciu

"M-a sunat patronul, nu e adevărat nimic. Ne-a sunat să ne spună că noi vom rămâne, cel puțin deocamdată. Dar știți cum e, dacă nu avem rezultate se poate întâmpla orice. Deocamdată, 100% noi vom începe pregătirea, am făcut deja programul", a mai spus acesta. 

La finalul acestui sezon, Sepsi Sfântu Gheorghe a promovat în premieră în Liga 1, terminând pe locul doi în clasamentul ligii secunde.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează