FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se pregătește rocada mare la Dinamo! Legenda care e gata să-i ia locul lui Dănciulescu!

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 11:33

Marius Niculae ar putea să se întoarcă din vară în Ștefan cel Mare! Ca director general sau într-o altă funcție în staff-ul administrativ al grupării. "Săgeată" a câștigat 5 trofee în tricoul alb-roșu, rămâne unul dintre fotbaliștii de glorie ai dinamoviștilor, are șanse să revină ca oficial.

Mai ales că are o susținere puternică la Ionuț Negoiță, unul dintre cei care l-au propus fiind Ionuț Lupescu, fost coechipier al lui Niculae la începutul anilor 2000, când Marius a și ieșit golgeter al campionatului (2001).

Trebuie îndeplinită încă o condiție, importantă: Ionel Dănciulescu să ajungă la FRF, acolo unde ar avea propus postul de director sportiv, lăsat vacant de Adrian Mutu, acum antrenor principal la Voluntari.

Ar fi practic un traseu incredibil al foștilor atacanți ai "câinilor" din ultimii 18 ani: Mutu în locul lui Claudiu Niculescu, Danciu-gol în locul "Briliantului", "Săgeată" în locul lui Dănciulescu! Niculae se ocupă, momentan, cu impresariatul.

A produs primul transfer din "era Florin Bratu", este vorba de fundașul Marco Ehmann, crescut la juniorii Borussiei Dortmund, care încă n-a bifat niciun minut pentru Dinamo, cu toate că e titular la naționala Under 18. Se așteaptă ca UEFA să trimită documentele de transfer ale puștiului minor, în vârstă de 17 ani.

Până când se va rezolva "transferul" lui Niculae, fostul fotbalist este văzut tot mai des la antrenamentele roș-albilor. În această săptămână s-a băgat la o miuță cu jucătorii, iar imaginile cu el în echipa câștigătoare au fost publicate pe Insta-story. "Am intrat și eu la minge, fiindcă era un loc vacant și aveau nevoie, dar atât", a comentat Niculae.

15 goluriîn 44 de selecții are la prima reprezentativă

60 de goluria marcat Niculae pentru Dinamo în 149 de meciuri

Trei împrumutați la Under 19

Dinamo a învins miercuri în deplasare pe Viitorul, scor 2-1, în semifinalele Cupei României la juniorii A, iar Florin Bratu a trimis patru jucători la echipa antrenată de Laurențiu Diniță, pe Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Ion și Liviu Gheorghe.

Atacantul se întoarce la formația mare pentru partida de mâine cu FC Botoșani, ceilalți trei rămân pentru returul cu Academia lui Gică Hagi. Ricardo Grigore a marcat din penalty după ce Ion Gheorghe a obținut lovitura de pedeapsă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  11 Mai 2018, 19:01

macar voi stiti ce inseamna sa fii legenda?daca si asta e legenda lui dinamo ,restul ce mai sunt ?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2018, 18:00
Postat de e.moti.on pe 11 Mai 2018, 13:35

***

esti nul

pazzainter
pazzainter  •  11 Mai 2018, 17:08

Legenda vietii! Legende sunt Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Ionut lupescu, Mircea Rednic, Ioan Andone, Dorin Mateut, Dumitru Moraru, Florea Dumitrache samd. Flacaul asta e un copil imbatranit, care bate carciumile si e idolul manelistilor. Ii place bautura si viata. Intre el si Danciulescu este o distanta de la cer la pamant! Prea aruncati cu superlativele!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează