FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

EXCLUSIV Secretele antrenorului Adi Mutu: cu ce tehnician se sfătuiește în fiecare zi și cum vrea să își împresioneze jucătorii

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 09:41

ASA Tg. Mureș l-a demis pe Petre Grigoraș după doar două etape, iar Adi Mutu se ocupă acum de pregătirea echipei.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor prezintă portretul la zi al antrenorului-jucător Mutu și secretele din vestiarul echipei mureșene.

Mutu vorbește zilnic cu antrenorul italian Cesare Prandelli, mentorul și tehnicianul cel mai apropiat de «Briliant» în carieră. "Au câte o jumătate de oră în care Mutu îi cere diverse sfaturi și-i spune cu ce se confruntă la antrenamente", au dezvăluit apropiații.

În plus, Mutu vine la cantonament cu două ore înainte de începerea programului, ajungând la antrenament între orele 8:30 și 9:00.

Citește materialul integral în ediția de azi a Gazetei Sporturilor, la chioșc, sau în varianta digitală și află concluziile jucătorilor mureșeni după antrenamentele sub comanda lui Mutu și alte secretele ale antrenorului.

Alte subiecte exclusiv print de azi:

» "A găsit un sac de bani". Kassai dezvăluie suma uriașă pe care Burleanu a moștenit-o în conturile FRF! Care a fost cea mai mare gafă a lui în 24 de ani

»Reghecampf a răspuns deschis tuturor întrebărilor Gazetei: "Steaua nu arată rău. Problema e alta" » Și Chipciu a rupt tăcerea: "De ce mi-ați dat 3 în ziar?!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10206840810356779
Mihai Enache  •  01 Martie 2016, 23:04

II INVATA PE "BAJETI" ***:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1034665626561813
Andrei Lucian  •  01 Martie 2016, 18:53

Si eu credeam ca apeleaza la sfaturile lui Pitzi 666

431516447010175
Nuta Radu  •  01 Martie 2016, 12:46

Domnilor ziaristi, in frunte cu dul ioanitoaia sunteti o pleava a ziaristilor deoarece nu sunteti obiectivi cu criticile,pe radoi lati facut in toate felurile ca nu este antrenor,ca nare voe sa:stea pe banca de rezerve,sa dea indicatii jucatorilor,sa apara la conferinta de presa etc,si pe buna treptate ca nu avea scoala de antrenori,dar dul antrenor MUTU ca asa il numiti este antrenor dlor ziaristi nu pomeniti nimic de caracteru lui mutu pacat,pacat ca nu informati corect cititori,va multumesc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează