FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA DIGITALĂ

EXCLUSIV Secretul dureros al lui Alex Chipciu: s-a accidentat iar pentru că nu a ascultat medicii! Ce decizie şocantă a luat

Alexandru Chipciu, foto: GSP
Alexandru Chipciu, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 14:36

De ce s-a accidentat Chipciu? Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi dezvăluie o decizie incredibilă a mijlocaşului stelist, dar şi detalii noi despre situaţia în care se găseşte.

Informaţia este detaliată în exclusivitate în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul poate fi downloadat zilnic: şeptarul stelist nu vrea să poarte apărători pentru zona în care a fost operat, cum a fost sfătuit de medici!

17 zile! Atît a fost nevoit Chipciu să stea departe de gazon după ce a acuzat probleme medicale fix în locul în care a fost operat în 2013, deasupra gleznei drepte. A refuzat cu orice preţ să poarte aceste apărători şi le foloseşte doar pe cele care îi protejează tibiile şi care sînt obligatorii!

Detaliile incredibile pot fi citite în ziar sau pe Gazeta Digitală, acolo unde afli cînd va fi operat Chipciu, dacă ratează pregătirea de iarnă şi de ce a refuzat să se opereze la timp!

Toate informaţiile sînt EXCLUSIV în ediţia tipărită şi nu vor apărea pe siteul GSP.RO. Mergi la chioşcuri şi cumpără Gazeta, merită!

42 de meciuri a jucat în 2014 Chipciu pînă acum, în timp ce în 2012, ultimul său an înainte de accidentare, a bifat 48 de jocuri. Acum mai are la dispoziţie încă 11 partide oficiale, cu Steaua şi echipa naţională, pînă la finalul anului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
jabs
jabs  •  05 Noiembrie 2014, 08:24
Postat de steaua_blatista pe 04 Noiembrie 2014, 19:56

Taranul din Braila daca cade zici ca la lovit locomotiva...

CACOFONULE...MIAU MIAU MIAU 3 - 0 ciocu mic

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Noiembrie 2014, 04:37
Postat de cronchicronc pe 05 Noiembrie 2014, 00:38

baiatu pune suflet,baga osu,mai ales cand stii ca te pandeste un contract pe sute de mii "in afara"...e greu sa te abtii

da, dar trebuie sa se si trateze, problemele medicale pot sa ii puna capat carierei, in mod prematur. daca e bolnav si duce meciurile pe picioare, accidentarile pot recidiva mult mai usor si chiar se pot produce consecinte ireversibile. ma rog. e treaba lui.

cronchicronc
cronchicronc  •  05 Noiembrie 2014, 00:38
Postat de unico_biancorossi pe 04 Noiembrie 2014, 18:33

daca nu isi va rezolva complet problemele medicale, eu cred ca risca sa isi incheie prematur cariera. una promitatoare, la prima vedere.

baiatu pune suflet,baga osu,mai ales cand stii ca te pandeste un contract pe sute de mii "in afara"...e greu sa te abtii

Vezi toate comentariile (15)
Comentează