FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Am aflat numele șeicului care ar vrea s-o cumpere pe Dinamo » Cifră de afaceri uriașă

Abdul Jabbar Al Sayegh în centru
Abdul Jabbar Al Sayegh în centru

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 17:07

Adrian Thiess a revenit în țară din Dubai după presupusele negocieri privind vânzarea clubului Dinamo cu misteriosul șeic arab care ar deține un fond de investiții. Afacerea ar fi pe ultima sută de metri. 

UPDATE 19:10

GSP.ro a aflat numele șeicului pe mâna căruia ar uma să ajungă Dinamo: este vorba despre  Abdul Jabbar Al Sayegh, președintele Noor Capital, care are afaceri în petrol. Se pare că șeicul e multimiliardar în dolari. Companiile sale au peste 6.000 de angajați, conform presei arabe. Nu avem deocamdată o estimare asupra averii actuale a șeicului. 

abdul

Sursele GSP.ro au dezvăluit că șeicul care vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță s-ar fi arătat încântat de ce a auzit despre echipa din România.

În plus, conform lui Thiess, arabul ar urma să vină în țara noastră în următoarele zile pentru a semna contractul de cumpărare a clubului alb-roșu.

"Șeicul și-a anunțat disponibilitatea de a veni la București după ce se va semna acordul între toate părțile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu domnul Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocații dânsului. Va da un interviu unui singur post de televiziune, de aproximativ 10 minute. Va lua masa împreună cu Negoiță și Badea, după care va părăsi România.

Apoi staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa de partea operativă legată de cumpărarea clubului. Domnul Negoiță a fost informat astăzi de mine cine e beneficiarul tranzacției. Încă aștept un răspuns de la domnul Negoiță. Ideea e de a exista un acord între Badea, Negoiță și fondul de investiții al șeicului. Șeicul e un om extrem de potent financiar. Va explica la București jurnaliștilor ce intenții are legat de clubul Dinamo. În maximum 10 zile acesta va veni în România", a declarat Thiess pentru GSP.

Totuși, în continuare numele acestuia e ținut secret, fapt care alimentează suspiciunile fanilor care privesc cu neîncredere posibila afacere. 

"Nu știu ce s-a discutat la întâlnirea dintre domnul Thiess și omul de afaceri arab. N-am apucat să vorbesc cu domnul Thiess. Știu numele șeicului care vrea să cumpere clubul, dar nu pot să-l fac public deocamdată", a declarat Nicolae Badea pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (180)
zecs93
zecs93  •  22 Aprilie 2018, 19:20

Sa dea domnu sa fie adevarat si acest seic sa fie noul investitor din Stefan cel Mare ( cu Turban pe cap) :D !!!

sexilian
sexilian  •  21 Aprilie 2018, 17:31

iesiti-i in cale,s-a defectat camila nr 4 si s-a blocat circulatia,urgent un garcea la locul faptei.......

bendyx066
bendyx066  •  21 Aprilie 2018, 10:20

Da, dar atunci s-a încheiat cu *** pe veci:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (180)
Comentează