FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Sepsi rămâne fără antrenor după meciul cu FCSB » Cine va fi noul tehnician al covăsnenilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 19:21

Valentin Suciu, tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, va părăsi echipa covăsneană începând de luni din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din prima parte a campionatului. După 12 etape, Sepsi a strâns doar 10 puncte, situându-se pe locul 12.

Conform surselor GSP.RO, noul antrenor al lui Sepsi va fi Tibor Selymes. Pe listă a  mai fost și Laszlo Gyuszi Balint (38 de ani), fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureș, ajuns între timp la Csikzsereda, în Liga a 3-a. 

Suciu va fi destituit de la Sepsi indiferent de rezultatul partidei cu FCSB din această seară, care va avea loc de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

În vârstă de 47 de ani, Selymeș și-a început cariera de antrenor în 2005, la gruparea maghiară Sopron. Acesta a mai antrenat la Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo II, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare.

  • Sepsi - FCSB e azi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. De asemenea, duelul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  02 Octombrie 2017, 10:16

Selymes nu a demonstrat nicaieri ca ar fi antrenor. Singura "calitate" ca este de etnie maghiara la o echipa cu majoritate romani.

vladutz13
vladutz13  •  02 Octombrie 2017, 10:03
Postat de tihi pe 02 Octombrie 2017, 09:37

Coltescu conduce a 2-a oare in acest campionat impotriva lui SEPSI OSK int-un mod inacceptabil! Nu el este de vina,ci cei care admite un asemenea arbitraj,care este contraproductiv in ansamblul fotbalului romanesc!!

A inventat penaltyurile, nu-i asa? :))) Tot el a bagat-o in poarta si la golul 3... a fost evident.

tihi
tihi  •  02 Octombrie 2017, 09:40

SEPSI OSK nu va ramane fara antrenor nociodta,nici nu va retrograda,chiar daca asta vor foarte multi !! Xenofobia prezenta la toate meciurile echipei,nu va opri de a se mentine in liga 1 ! Ar fi timpul sa instiinteze forurile internationala despre scenele antimaghiara de pe terenurile de fotbal,unde sint prezenti !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează